Измина повече от час, но явно не ми е съдено да дочакам конкретен отговор от участника във форума с псевдоним "Максимус II", който, притиснат до стената от конкретните ми въпроси, явно се опитва да се измъкне. Това ме кара да се обърна към него по следния начин:
Бидейки напълно лишен от всякаква власт да вземам решения тук, както и от всякакви доказателства в полза на подозрението си, аз си позволявам да призная, че те подозирам в целенасочена работа в интерес на тъмните глобалистко-фашистки сили, които с бързи крачки унищожават нашата Родина. Дали осъзнаваш този факт или си сляпо тяхно оръдие няма значение за резултата от дейността ти. Затова те моля (тъй като, както казах, нямам власт да ти заповядвам) да спреш с пропагандата си за негласуване тук. И без това тя дава обратен ефект. Имай предвид, че ще проверявам достатъчно често дали изпълняваш молбата ми и ще се опитвам да парирам всичките ти усилия да продължаваш с пропагандата си. Това е най-любезно, добронамерено и спокойно предупреждение, което те моля добре да запомниш. Не ти желая злото, само искам да спреш. (Ако искаш, се имай за пораснал, а мен и/или другите за непораснали, това не ме интересува.)