Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Декември 07, 2025, 09:43:41

Автор Тема: Събитията в ЕС  (Прочетена 1084375 пъти)

Eisblock и 43 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен Giuseppe

• Just Member
  • Коментари: 11934
    • Профил
Re: Събитията в ЕС
« Отговор #4860 -: Декември 06, 2025, 19:47:09 »
Quote (selected)
Та кой твърдеше, че Костадинов нямал шансове да управлява?
И аз.
Дори и да се превърне в първи солтъшак и на Путин и на Дони, ще се намерят ибрикчии които да станат още по първи солтъшаци.
Това едно, второ, като гледам урсулщината ич не смята да се предава и дълго време още ще съска, хапе и се съпротивлява. А подкрепата за Костя не е мръднала нагоре вече години.
Трето и може би най важно - естествено, че ако съвсем се обърне палачинката и цялата сегашна помия ще се присламчи към Костя (освен ако не се случи първото) и Костя ще намаже филията. Ако това е цената и рецептата обаче - да му е сладко! И на него и на симпатизантите му. За територийката...ами тя и без това е на командно дишане, та година повече или по малко преди да свирят погребалния на Менделсон - майната му.
 :bigok:
п.с. има и още, но то е сериозно, а на Никулден е противопоказно човек да се напъва много.
 :t0328:
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Неактивен 66

• Just Member
  • Коментари: 8563
    • Профил
« Отговор #4861 -: Декември 06, 2025, 21:57:14 »
Ибрикчии много.
Но не е това пойнта.
Въпроса е, че няма кой даже близко да отговаря на тезисите от Нашингтон.
Най-близко е Костадинов. Е и Радев, ама за няколко месеца да правим президентска република и да го преизбираме ......

А урсулата и да скимти и да съска не е фактор. Фактор е, че е изгодно да купуват амерканско оръжие и да го утилизират в Украйна.  :smokin:

Активен Giuseppe

• Just Member
  • Коментари: 11934
    • Профил
« Отговор #4862 -: Декември 06, 2025, 22:54:39 »
Mммм, не знам 66, не знам, ако тръгне да се срива кочината ЕС ще е толкова бързо, че едва ли ще се стигне до избори. Който е най близо до джепането, той ще е, поне в нашата кочина е така. За западняците може и да има Бардели, Вайдели и т.н., но при нас ще е хаос и насрани ибрикчии, та не подценявай възможностите на Радев, ако все още е там където е. Е, ако се проточат нещата и става бавно, може и да излезе късмета на Костя, но по скоро ме съмнява. Пак пяната ще изплува.
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 27809
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
« Отговор #4863 -: Днес в 08:46:44 »
Quote (selected)
Испанска област премахва Коледа и Великден от училищния календар и ги заменя с „почивки“
https://glasove.com/novini/ispanska-oblast-premahva-koleda-i-velikden-ot-uchilishtniya-kalendar-i-gi-zamenya-s-pochivki
Най-католическата страна останала в историята с аутодафето стига до друга крайност.
Важното е да има клади, дали ще горят невярващи или вярващи е без значение.
ЕС е вреден за вашето здраве!