А сега остава Бепе да обясни какво означава "от системна гледна точка" ...
Tук вече си трай, щото пак ще потънем в блатото на "има или няма нужда от извинения и кому"
Защо, след като самият
Бепе /Джузепе/ е обещал да направи това?! :t1814:
Благодаря, ако някой има наблюдения и усещане и го сподели. Важно е от "системна"* гледна точка.
* друг път ще обяснявам какво е това.
А аз, след като в началото на миналия месец не влизах цели 2 седмици в „Керпеден”, откакто съм се върнала, виждам нещата по малко по-различен начин от постоянното присъствие тук. В смисъл на:
“I can already see the wood for the trees.” Тоест, не се вглеждам вече чак толкова в подробностите, а гледам на ситуацията като цяло. И забелязвам следното:
• Въпрос(и) се задава(т) към конкретен форумец, а започва(т) да отговаря(т) друг(и) –
както в момента случаят с теб. Което води до допълнително объркване;
•
Пълна намеса в това,
КОЙ ОТКЪДЕ черпи информацията си (от ТВ интервюта или от нета!), без нито едно опровержение на подадена тук невярна информация (в темата „За насилието срещу …”);
• Недопустима намеса в професионалните знания, умения и способности на колега/колеги, както и
“оценка ex cathedra” от страна на филанкишията (
IBID);
•
Настървеност от страна на
не повече от 3-4 колеги тук да „захапят” нещо, несвързано с конкретната тема /или неволна грешка от клавиатурата!/, за да си направят ДЖЕНК за собствено удоволствие,
но да омаскарят самата тема.
Ади стига, и ний имаме чувство за хумор!!! :t9411:
P.S. И за да не товаря „
Технически”, забелязвам също, че откак се е появил отново
Кептън Бъди, по отношение на ЕДРИЯ ШРИФТ и МНОГОЦВЕТНИТЕ ТЕКСТОВЕ /
които аз също одобрявам и ползвам!/,
ни дума, ни вопъл, ни стон!!!
Що тъй?!! :raspberry: