Да ,прави са родителите. Информационната среда е опасно място и могат да ти извъртят всякакъв номер. Аз не им се сърдя! Още повече ,че сме наясно за какво става дума.Позволих си тука волността защото сме свои , и все пак е по-контролирано общество,което вече при сегашните условия намирам за добре ,макар ,че едно време бях сред бунтуващите се птеродактили.Твърде бързо се менят времената и всичко свързано с тях. Не успявам ! Честно! Вече забравих кога бех инженер и решавахме важни неща...всичко избяга напред. Други да го гонят.Не съм се предал , но то е въпрос и на възможности, и лични качества.Имаше един период когато страдах ,че не мога да участвам във възпитанието на малките принцеси.Споделих тогава с жена ми...казвам: "С какво ще ме запомнят децата!!!", а тя- "Бива ли да си правиш кахър за такива работи,важното е да са живи и здрави , а за помненето не се грижи!" и аз престанах,защото усещам, че съм на светлинни години от тях...промените са огромни и ако разчитам на нещо то е на какво съм научил родителите им...Нали не ви се струва ,че се оплаквам! Ни най малко,просто продължавам да трупам почти безполезен за младите опит, но важен за мен от позиция на напреднала възраст и воден от желание с поведението си някак да не им създавам проблеми... поне аз!!!