Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Февруари 24, 2025, 17:04:36

Автор Тема: "В кръчмето на Керпи" (сериал, съспенс и още нещо) - прогноза 2050  (Прочетена 500701 пъти)

Kerpeden и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен Kerpeden

• Just Member
  • Коментари: 813
    • Профил
Мене пък кат` ми са дигне кръвното ми се  напъват чакрите и ме избива на хайку!
ЧЕРЕШИ
Качих се на черешата!
Череши да похапна.
Изскърца клон.!
Е,хапнах ,мамка му!

Активен Kerpeden

• Just Member
    • Профил

Quote (selected)
Бойкотът работел ,братя!!! Няма лабаво!!! Докат` не ми дигнат пенцията като германската няма да им стъпа у веригите!Ш`ма цакат те мене с испанско свинско!!!
« Последна редакция: Февруари 13, 2025, 23:49:49 от Kerpeden »

Активен Kerpeden

• Just Member
    • Профил
Quote (selected)
Честит празник, влюбени пияници!!!Любовта и алкохолът понякога  правят така ,щото човек да поиска да е безсмъртен!! Наздраве!!!
O:-) :t0328:

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 26516
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
Да кажа набързо наздраве че трябва да се отчета и в бардака.
Днес много празник, много щастливи моменти.
Да ма извиняват археолозите ( днес им е професионален празник ) ама тях няма да мога да ги уважа. :t0328:
« Последна редакция: Февруари 14, 2025, 18:58:27 от buratinob »
ЕС е вреден за вашето здраве!

Активен Kerpeden

• Just Member
    • Профил
Едно време един родопски войвода(не ме питайте кой ,че вече взех да забравям)  подгонил овчарите щото много палели гората с угарките от цигарите си и ги накарал да ги събират в кратунки та планината  гората и живинките в нея се запазили. Тия дни се случи същото  из Европа,  щото дойде  държавният секретар на Тръмп ,стричи им съкъза на онбашиите и сега усилено дирят кратунки да си прибират празните приказки и запалителните желания ! Ша стане тъй щото у капа ша пръдат и дома ша си го носат ,да си го миришат  за да не развалят въздуха на контнента,дъ ге.

Активен Дърт Вейдър

• Just Member
  • Коментари: 543
    • Профил
Ша стане тъй щото у капа ша пръдат и дома ша си го носат ,да си го миришат  за да не развалят въздуха на контнента
Рециклиране му е майката!
"Първо беше безалкохолна бира. После надуваеми жени, електринни цигари, искуствен интелект. Накрая ще донесат на гроба ми пластмасови цветя."
[откраднато от Сашо - дир.бг]

Активен Kerpeden

• Just Member
    • Профил
https://www.youtube.com/watch?v=rm2jVuqR6J0
Днес това добро дете , гордостта на дедо навършва 20г. Да ни е жива и здрава!!!

Активен Kerpeden

• Just Member
    • Профил
Навремето ,при посещението си в ФРГ президентът Роналд  Рейгън   каза: "Г-н Горбачов ,съборете тази стена!!!!" . Имам чувството ,че наближава времето когата днешният президент Доналд Тръмп съвсем сериозно ще се изцепи в Мрежата с поканата:"Г-н Путин, такава Европа не ни е нужна!  Да я променим!!!"

Неактивен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8304
    • Профил
Г-н Путин, премажете този хомо-бардак !  :smokin:
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен Kerpeden

• Just Member
    • Профил
По-добре заедно да го премажат,защото  няма да иска да обере сам негативите и от такава операция, не да не се е случвало чичо Сам да изхвърля боклук с чужда лопата.Така ,че и славата и миризмата- по равно.Надали баш така ще стане,но  поне е справедливо!Пък и в Русия не случайно  не приемат на "УРа!" такваз дружба,ще гледат да не настъпят същата мотика пак!!!
https://rusvesna.su/news/1740053521
https://rusvesna.su/news/1740048747
« Последна редакция: Февруари 21, 2025, 09:15:34 от Kerpeden »

Неактивен Nor1

• Just Member
    • Профил
Цитат на: Kerpeden
Цитат на: Nor1
не да не се е случвало чичо Сам да изхвърля боклук с чужда лопата

Точно за това говоря. В ПСВ съсипаха Европа и Русия с войни всеки срещу всеки и цветни революции.
Във ВСВ унищожиха Германия и съсипаха СССР и Изт. Европа с германски ръце.
През 1990-те съсипаха Русия чрез вътр. предатели.
При Байдън пробваха да унищожат Русия с украински ръце.
Що пък при Тръмп да не пробват да унищожат (пак) Европа (евентуално и Китай) с руски.
И Русия също да бъде съсипана, докато го прави.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Неактивен дедо Барми

• Just Member
  • Коментари: 1824
    • Профил
И Русия също да бъде съсипана, докато го прави.
Ндааа... а послеее... план Маршал ... ооопссс... план товарищ Трамп...
А патките упорито ще повтарят - пааак... пааакк... паааккк...
[Партия торжественно провозглашает: нынешнее поколение советских людей будет жить при коммунизме! Без Сталина в Мавзолее] Открытие XXII съезда КПСС // «Правда», 19 октября 1961

Неактивен Nor1

• Just Member
    • Профил
Патките упорито ще се надяват и ще приказват, че ще стане така.