Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Април 20, 2026, 22:23:19

Автор Тема: "В кръчмето на Керпи" (сериал, съспенс и още нещо) - прогноза 2050  (Прочетена 1260554 пъти)

Eisblock, керпеден и 184 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8835
    • Профил
Цитат на: керпеден
да ни върнат в орбитата на силните ,независими и развити д-ви

Цитат на: Maximus II
Амин!

А дано, ама надали.
Вече не вярвам, че и на косъм ще се отклони от командите на Вашингтон и Брюксел. Преди 9 г. вярвах.
« Последна редакция: Днес в 11:07:21 от Nor1 »
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Неактивен Banana Joe

• Just Member
  • Коментари: 3701
    • Профил
На сериен самоубиец НЕ СЕ пречи  :beer_old:
तथास्तु   ☫   तथास्तु

Активен керпеден

• Jr. Member
  • **
  • Коментари: 59
    • Профил
Quote (selected)
А дано, ама надали.
Вече не вярвам, че и на косъм ще се отклони от командите на Вашингтон и Брюксел. Преди 9 г. вярвах.
Девет години той беше заливан с какво ли не от двете крила на българските политикани  ,проруските и  проевроатлантическите , да речем.Това успя да разклати доверието в него  и вероятно би победил с доста повече проценти , ако не беше така. Изглежда  добрият и полезен за България  водач трябва да бъде балансьор във вътрешната и външна политика... малко като Тато. Да, условията тогава бяха драстично различни ,но това работеше. Днес ,аз лично Радев не го виждам нито като руска подлога , нито като  евроатлантичесски подгъзник...засега. Бих оценил позицията му като пробългарска . Следващите четири години  има да видим дали съм прав.Мисля ,че нашето общество  му дължи известно доверие ,а не да го заставя той сам да го налага ,защото тогава ще е кофти за обществото. Така си мисля , аз дрътият керпеден!!!

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8835
    • Профил
Цитат на: керпеден
Девет години той беше ...

не го виждам нито като руска подлога, нито като евроатлантически подгъзник ... засега

"руска подлога" ?! Де да беше. За тия 9 г. ми клони мн. повече към второто.

Е, ще имаме време да го видим и като премиер. Дано да греша.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен Butch

• Just Member
  • Коментари: 4770
  • Victoria Nuland "Fuck the EU"
    • Профил
Девет години той беше заливан с какво ли не от двете крила на българските политикани 
Кой се беше повлякъл след "Хиената на Европа"? Това от "море до море срещу какво беше"? Ако поляците имат някакви руски сантименти, българите какво "ги брига"?* Пак хубава българска дума. :))) Кусур ни са антируски организации.
БГ народ добре го е казал: Не се радвай на нов началник и на малко розово прасенце, че не се знае каква голяма свиня ще стане!

* Генерал Гурко може да е трепал поляци, но за нас е освободител. В Стара Загора живея на улица която му носи името.
« Последна редакция: Днес в 18:25:04 от Butch »
Нямам никакъв бизнес да пиша тук!

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 28653
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
Не девет, а последните 2-3 и не защото не го заслужаваше.
На гърба на БСП почна да развива "триморие", после докато се беше сдушил с ППДБ заяви че "Крим е руски".
Буквално хапеше ръката която го е нахранила към момента.
Два пъти гласувах за него, на фона опонентите си стоеше като Титан, не че беше прелест а другата флора беше на ниво чехълчета.
ЕС е вреден за вашето здраве!

Активен керпеден

• Jr. Member
  • **
  • Коментари: 59
    • Профил
Не девет, а последните 2-3 и не защото не го заслужаваше
Е, президентския юмрук трудно се забравя.Кашата ,която забърка с тия фанфарони  от ППДБ трудно  ще се изчисти. Понеже съм патологичен оптимист си мисля ,че няма някой да му направи пак "ала-бала",защото мераклии колкото искаш, еле па онуй ситното генералче . Абе ще се берат ядове с тях ,ама де да видим. Прочее с интерес очаквам обясненията за поражението на малките партии , особено БСП. Туй от хегемон да се превърнеш във файтонджийски феномен е страшно...  и смешно.Само си представи колко си сбъркал и къде точно. Тука  "Малка бях ,излъгаха ме!" не минава.Като в онзи виц: "Абе аз иначе съм си висока 175 ,ама днес ко ми стана ..."И ще настане  едно замеряне с гюбре не ти е работа.

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Коментари: 10060
  • Fuck the EU
    • Профил
Ако не накара герберските крадливи червеи да се гърчат, напразно сте си дали гласа за него.
Елити, които са загубили усещането за собствената си историческа необходимост, винаги търсят външно одобрение.

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 12696
    • Профил
Ти май си рядко нагъл хем да не гласуваш, хем на черното да викаш бяло, хем накрая и да опитваш да манипулираш.
Не можеш да проумееш глупостта.