Здравейте, безсмъртни!
Драго ми е, че ви познавам - макар и форумно!
Не виждам защо трябва да се изобретява колелото криогенното безсмъртие, след като вие вече сте си надмогнали на масрафа от време. Инак нямаше да белосвам такива дивотии като намиращите се в кошчето.
Следващия път, като се захванете да се псувате или просто заяждате, помислете за времето, което ще изядете на някой (в дадения случай, лично на мен) и отложете тази гениална идея да речем като отидете на морския бряг (не обезателно на бургаския, макар че той е готин) и там на брега я изпишете в цялата й историческа прелест. Вълните са безсмъртни също, всичко трият. Аз обаче не съм, та по-кротко на завоите.
Малък Сечко прибра трима човека, които ми бяха по своему близки. Както винаги, с недоизказаните благодарности, недопитото питие, недовършените лакърдии. Та вместо да си изяснявате форумните отношения, може би има смисъл да се огледате. Някой от тези, които си мислите, че са до вас завинаги, може утре да не се събуди (пази, Боже!) То че няма да сколасаме за всичко и всички, няма, но вижте си приоритетите. Щото как беше, "Човек и добре да живее, умира, и друг се ражда". Пък като се роди, и го научите да чете, и попадне на форумното ви творчество...
Със здраве и умната, че аз по времето, когато вие четете това, обикновено спя!
П.П. И никой да не ми пипа баданарката!!! Буратино знае за какво става дума!