Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Август 03, 2026, 01:04:24

Автор Тема: Дъска за съобщения, жалейки, доноси, предложения за брак и прочие...  (Прочетена 1763046 пъти)

0 Потребители и 75 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Алиса

• Just Member
  • Коментари: 5572
  • Алиса в страната на кривите огледала
    • Профил
Много въпроси бе Коле!
Въпреки всичко, което съм писала и разяснявала и в единият и другият форум..

Неактивен Kole

• Just Member
  • Коментари: 4433
    • Профил
Много въпроси бе Коле!

Много са..  :-)  Обаче не са в духа на евроатлантическото време. Важното е навсякъде да има победила демокрация. Американски тип. And nothing else matters.

Неактивен ddantgwyn

• Just Member
  • Коментари: 7795
    • Профил
Освен това има 5-ти май Ден на Европа.
За домашно: "Защо в Европа 5-ти май се празнува на 9-ти?"

Европейският парламент официално определя 9 май като почивен ден през октомври 2008 г. :lol:

На 9-ти май е произнесена речта на Робер Шуман, в която той излага идеята си за европейската общност за стомана и въглища. По-нататък може да се сетите и сами :cool-1084:
the lamers club honourable member …

Неактивен Джиджи

• Just Member
  • Коментари: 12990
    • Профил
Европейският парламент определя официално 9 май като почивен ден през октомври 2008 г.

На 9-ти май е произнесена речта на Робер Шуман, в която той излага идеята си за европейската общност за въглища и стомана.
  :th_up:

Quote (selected)
По-нататък може да се сетите и сами

Аз не виждам, какво може да се сещаме, след като всички ние тук живеемЕ в тази действителност ...  :cool-1084:

« Последна редакция: Май 09, 2021, 12:01:13 от Джиджи »

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 9247
    • Профил
... евроатлантическото време ...

В близките години се очакват ураганни североизточни ветрове, които задълго ще развалят евроатлантическото време. 30-годишните мъгли ще бъдат трайно издухани. Ще има много издухани/съборени дървета, покриви, табели (със силни сигнали и ясни знаци), радарни и ракетни бази и пр.. Ще има и доста жертви сред шебеците, покатерили се на горните и средните клони.
За нешебеците - внимавайте къде ходите (и какво правите), когато усетите първия полъх.
 :smokin:
"impossible to see the future is"

Неактивен Джиджи

• Just Member
    • Профил
Quote (selected)
Цитат на: Kole в Днес в 10:28:38

... евроатлантическото време ...

В близките години се очакват ураганни североизточни ветрове, които задълго ще развалят евроатлантическото време. 30-годишните мъгли ще бъдат трайно издухани. Ще има много издухани/съборени дървета, покриви, табели (със силни сигнали и ясни знаци), радарни и ракетни бази и пр.. Ще има и доста жертви сред шебеците, покатерили се на горните и средните клони.
За нешебеците - внимавайте къде ходите (и какво правите), когато усетите първия полъх.

А теб, как не те домързя да изпишеш толкоз простотиЙ в тоз прекрасен празДничен ден?!? :t1816:

:lol:

« Последна редакция: Май 09, 2021, 12:20:21 от Джиджи »

Неактивен Алиса

• Just Member
    • Профил
Джиджи, да беше прочела линкът, който съм дала в темата на „Скрижалите от Джорджия„ -
„Тъмната страна на ЕС„
Неща, които всеки трябва да знае, преди да пише където и да е из нета.

Неактивен Джиджи

• Just Member
    • Профил
Джиджи, да беше прочела линка, който съм дала в темата на „Скрижалите от Джорджия„ -
„Тъмната страна на ЕС„
Неща, които всеки трябва да знае, преди да пише където и да е из нета.

И какво чак толкоз съм написала или не знам аз, та мЪ зимаш под крилото си?! :lol:

И, моля те, бъди кратка и ясна, щото трябва да излизам ...

Неактивен ddantgwyn

• Just Member
    • Профил

По-нататък може да се сетите и сами

Аз не виждам, какво може да се сещаме, след като всички ние тук живеемЕ в тази действителност ... 

Тц, твоята действителност е паралелна на моята :smokin:

И специално за теб -- тази тема е за друго, а не за обсъждане на твоята реалност. Ясен ли съм?

Неактивен Джиджи

• Just Member
    • Профил
Quote (selected)
Ясен ли съм?

Не не си, защото не мога да се сетя за нищо друго сама ...
И не съм започнала да обсъждам собствената си реалност, най-малко пък тук!!! :m1201:
Ама нали по принцип съм си такава ... :crying_with_laughter-3302:

А пък ти можеш поне на вашия празник да бъдеш малко по-малко груб!!!

бел. паралелепипед.

джиджи, а да погледнеш коя е темата, по която се изказваш, бива ли?

« Последна редакция: Май 09, 2021, 16:10:11 от паралелепипед »

Неактивен ddantgwyn

• Just Member
    • Профил

Не не си, защото не мога да се сетя за нищо друго сама ...

Ама нали по принцип съм си такава ...
:crying_with_laughter-3302:

Девойко умна, питам те дали ти е ясно, че темата е за нещо друго, а не за обсъждане на твоята паралелна реалност?

И щом не ти е ясно, да те пратя на спокойствие да си го изясняваш? Защото продължаваш да цапаш темата.

Неактивен Ной

• Just Member
  • Коментари: 4942
    • Профил
Дъската е избърсана, жалейките по повод агитацията и пропагандата са в съседната тема, ако някой се е затъжил за тях. Отключвам темата за коментари по съществото й. Моля не ме карайте да местя коментари, че ми е кът времето!  :0005:

Неактивен Ной

• Just Member
    • Профил

Пенчето дойде като кардиналче, ти като синя сврака! Лек ти полет, Кръстниче, четиридесетте дни минаха!
Кръщелничето

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 13082
    • Профил
Баси...
Намерих една снимка на евреи, бомбят ги, те насядали по стълбището и всеки зяпнал телефона си. Заприлича ми на Доню Донев с табладжиите - дюбеш-дюшеш. Крият се на стълбището и не изпускат телефоните си. Постнах снимката на стената си.
До вечерта, докато вляза, се обадила една американка с ирански произход, което не съм знаела преди и която познавам от едно място, написала тирада срещу палестинците, обадил се един палестинец, когото никога не съм знаела, че е палестинец, когото пък знам от друго място. Изпокарали се, палестинецът рекъл, че не може да има приятели, които защитават евреите, и ме блокирал.
От снимка, която качих, щото се ужасих от съвременното ни ниво, станало патаклама.
Сега се чудя да трия ли снимката и следите, или да чакам фейКбук да ми тури бан, щото не спазвам политкоректността...
Не можеш да проумееш глупостта.

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 13082
    • Профил
Не можеш да проумееш глупостта.

Неактивен Джиджи

• Just Member
    • Профил
От днес нататък, цял месец празнуват „Близнаците”.

Quote (selected)
Зодия Близнакродени от 21 май до 21 юни включително, са въздушен знак, управляван от Меркурий.
Притежават изумителен интелектуален капацитет, лекота и са много умели и в комуникацията.
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9365456

По-известни „близнаци” по света и у нас, както и на коя точно дата са родени:

Борис Джонсън – роден на 19 юни;

Бойко Борисов – роден на 13 юни;

Доналд Тръмп – роден на 14 юни;

Джиджи от „Керпеден” – родена също на 14 юни

А всичките те са „чешити” – така, както ги наричат и по света, и у нас …

:m1241: in advance!!!

На 10 юни щеше да навърши 100 години Негово Кралско Височество – Принц Филип, Херцог на Единбург /от същата категория!/, който обаче не успя да дочака своята стогодишнина … R.I.P.

Неактивен ddantgwyn

• Just Member
    • Профил
Аха, ясно тогава защо ги гони шизофренията тези долните :smokin:

Неактивен Алиса

• Just Member
    • Профил
Брейй! Как само го извъртя Джиджа,  да се нареди при великите мъже

Неактивен otvrat

• Just Member
  • Коментари: 10351
    • Профил

Никой не ги нарича "чешити", а улави. Шестици, ампета и т.н., но чешити само ти ги наричаш.

Неактивен Джиджи

• Just Member
    • Профил

Никой не ги нарича "чешити", а улави. Шестици, ампета и т.н., но чешити само ти ги наричаш.

А пък ти, пак много знайш ... Айде у лево!!!
Марш към "Музея "Керпеден"!!!

« Последна редакция: Май 21, 2021, 14:04:55 от Джиджи »

Неактивен otvrat

• Just Member
  • Коментари: 10351
    • Профил
А пък ти, пак много знайш

Жижи, недей така! Трагедия е да знаеш неща. особено много неща. Ти не знаеш и ти е широко около врата. А аз трябва всеки ден да страдам от своите знания.

Неактивен dabedabe

• Just Member
  • Коментари: 8138
    • Профил
Ама жестоки сте, ей.

Неактивен Kole

• Just Member
    • Профил
Джидже, отдавна подозирах, че не сте сами, а зодията се оказа едно от обясненията  :ok:

И вместо да си тураш никнейма до разни палячовци (някои от изброените дефинитли са такива :ouch-2147: ), вземи да отметнеш в листчето, че президентът ген. Радев е роден на 18.06

Неактивен Джиджи

• Just Member
    • Профил
Джидже, отдавна подозирах, че не сте сами, а зодията се оказа едно от обясненията.

И вместо да си тураш никнейма до разни палячовци (някои от изброените дефинитли са такива),
вземи да отметнеш в листчето, че президентът ген. Радев е роден на 18.06

Абе, то и крадлиф Дедо Симо е роден на 16.06, ама и той спада към съфсем друга категория …

А на нас, в остатъчната Великолепна петорка, ни е мноо добре, само дето скърбим неимоверно за Принц Филип.

1. Чисто по човешки; и
2. Щото беше съфсем различно да си ф един "клуб" с толкоз изявена личност от британската кралска фамилия  :t23145:

« Последна редакция: Май 21, 2021, 18:20:40 от Джиджи »

Неактивен Kole

• Just Member
    • Профил
Верно, че Филип беше свеж образ.
Добре, че не може да види внука си charming embarrassing prince Harry

Неактивен Джиджи

• Just Member
    • Профил
Верно, че Филип беше свеж образ.
Добре, че не може да види внука си charming embarrassing prince Harry

И какво му е на prince Harry – пич, та дрънка!!! :th_up:

Като не е за подценяване и по-добрата му половинка – Меган, тъй като пък на нея изобщо ни ѝ пука!!! :notworthy:

Неактивен Kole

• Just Member
    • Профил
Като не й пука, да спре да занимава светО със себе си

А Хари дрънка, ама на кухо. Муньо

Неактивен Джиджи

• Just Member
    • Профил
Като не й пука, да спре да занимава светО със себе си

А туй ми звучи като "Джиджи да спре да занимава "Керпеден" със себе си"  :lol:

Щото пак не ми става ясно: КОЙ, (с) КОГО и с КАКВО (се) занимава ...  :crying_with_laughter-3302:

« Последна редакция: Май 21, 2021, 19:25:51 от Джиджи »

Неактивен Kole

• Just Member
    • Профил
Не знам защо ти звучи така.
Ще приема да се тураш в един списък с ритания в главата бОрис, крадлив дедо и магистралката ББ (Брижит Бардо, де), ама искрено ще те замола да не се асоциираш с Мегън. Тая е особено тежък случай на личностно разстройство

Неактивен Джиджи

• Just Member
    • Профил
Не знам защо ти звучи така.
Ще приема да се тураш в един списък с ритания в главата бОрис, крадлив дедо и магистралката ББ (Брижит Бардо, де), ама искрено ще те замола да не се асоциираш с Мегън. Тая е особено тежък случай на личностно разстройство

Разни хора, разни идеали, Коленце, рекла маймуната и се облизала под опашката ...
А засега ЧАО, щото ме чекат отново световни чутовни дела!

Неактивен Kole

• Just Member
    • Профил
рекла маймуната и се облизала под опашката ...
Е, и аз имах тва предвид, но написах "Мегън"
...пък ти... знам, че ще останеш вярна на себе си [на това място има 17 емотикона]

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 29193
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
Честит рожден ден Bradatko!
Здраве, щастие и близки срещи от трети вид ( Категория E) с родата! :t0301:

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%B8%D1%84%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F_%D0%BD%D0%B0_%D0%A5%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B5%D0%BA
ЕС е вреден за вашето здраве!

Неактивен Алиса

• Just Member
    • Профил
Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.
https://www.youtube.com/watch?v=5Qp1yt3YuAU

Честит празник!

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
Честит празник на децата като физика и всички съхранили детското у себе си ( като нас )!

Неактивен Здравка

• Just Member
  • Коментари: 1863
    • Профил
...оранжево небето, оранжево морето, оранжевите майки с оранжеви дечица, оранжево, оранжево вървят...  :t2015:  :th_up:

Неактивен Ловkия

• Just Member
  • Коментари: 994
    • Профил
Хубав иначе празник, но се случи в най-отвратителния ветровит и дъждовен ден, бля!

Неактивен Джиджи

• Just Member
    • Профил
Тогаз, айде нещо и от мен – за утешение!

https://www.youtube.com/watch?v=KY1P_7PVj-c  :0007:

Неактивен Алиса

• Just Member
    • Профил
„Джеймс Пардю почина на 77 години.„
https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/dzheyms-pardyu-pochina-na-77-g

Глей ти! Толкова млад, а вече починал!
Имаше доста почитатели и последователи у нас.

Неактивен Kole

• Just Member
    • Профил

Неактивен Джиджи

• Just Member
    • Профил
Голямо "нищо"

Ако за теб т’ва по-долу е „нищо”, интересно ми е какво по-точно би било „нЯщо. :tongue_:

Част от международната му дейност:

Quote (selected)
• През 90-те години Пардю е един от преговарящите в екипа на Ричард Холбрук, довели до подписването на Дейтънското споразумение за мир в Босна;

• Като представител на Вашингтон, води преговори със Слободан Милошевич и други сръбски политически лидери по време Косовската война;

• Той е американски преговарящ в международната мисия за урегулиране на етническите конфликти в Северна Македония, която води до Охридското споразумение;

И след мисията си в София, Пардю продължи да има активна позиция за България.
https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/dzheyms-pardyu-pochina-na-77-g  :th_up:

Неактивен Джиджи

• Just Member
    • Профил
За съжаление обаче, „грамите” на г-н Пардю за България по повод на скандала „WikiLeaks”, които преди време съм чела самата аз в нет-а, отдавна вече са изтрити, тъй като единственото, което успях да намеря в момента, е:

Quote (selected)
404 ERROR
Page Not Found!
https://balkanleaks.eu/06sofia647.html

Затова пък на https://bivol.bg/wlbabait.html успях да открия следното:

WikiLeaks: Борисов е “бабаит, изтупан в Армани”

Quote (selected)
17 август 2011 г.

В интервю за в. Труд бившият американски посланик Джеймс Пардю посочва, че българските политици се “правят на бабаити по някакъв проблем, но реално не правят нищо”, а организираната престъпност продължава да е безнаказана.

“Ето ни през 2011 г., когато мога да ви кажа, че все още нито една голяма фигура от престъпния свят и нито един корумпиран държавник не е осъден и наказан. Това е много тъжна равносметка. Организираната престъпност и корупцията продължават да душат България, пречат на развитието й.”

Това казва бившият посланик и автор на най-детайлното проучване на българската организирана престъпност, известно до момента от изтеклите в “Уикилийкс” американски дипломатически доклади.
https://bivol.bg/wlbabait.html :t2015:

И защо трябва днес да се чудим на сегашния отзвук в България на закона "Магнитски"!?!

Защото отговорът може да се търси в краткия виц за "папагала и тирбушона, напъхан отзаде му":

"Ами то така си беше!"
:cool-1084:

« Последна редакция: Юни 07, 2021, 12:32:17 от Джиджи »

Неактивен Дозирис 2.0

• Just Member
  • Коментари: 3482
    • Профил
Quote (selected)
За съжаление обаче, „грамите” на г-н Пардю за България по повод на скандала „WikiLeaks”, които преди време съм чела самата аз в нет-а, отдавна вече са изтрити, тъй като единственото, което успях да намеря в момента, е:

Сигурно бъркаш Пардю с Байърли.  :smokin:

Неактивен Джиджи

• Just Member
    • Профил
Сигурно бъркаш Пардю с Байърли.
:t1815:

Quote (selected)

Пардю: Българската мафия има “директно и нарастващо отражение в САЩ”, 13 септември 2011 г.

В некласифицирана грама от 21 април 2005 г. [05SOFIA766] посланик Джеймс Пардю се безпокои от предстоящото спиране на финансирането от САЩ за реформата в българската съдебна и правоохранителна система. Пардю предлага програмата за съдействие от САЩ да продължи и изтъква няколко аргумента за това.

Българската криминална дейност вече има директно и нарастващо отражение върху САЩ, което ще продължи след присъединяването. Българската организирана престъпност оперира в САЩ в няколко сфери: трафик на дрога, трафик на хора и проституция.
https://bivol.bg/wlbgcrimeusa.html

А ако съм сбъркала някъде с нещо, вероятно съм сбъркала с годините – 2005 и 2011, за което – сори!  :t0120:

« Последна редакция: Юни 07, 2021, 13:06:22 от Джиджи »

Неактивен Дозирис 2.0

• Just Member
  • Коментари: 3482
    • Профил
Пълен текст на грамата от „Уикилийкс“ за сенчестото минало на Борисов

https://e-vestnik.bg/11837/palen-tekst-na-gramata-ot-uikiliyks-za-senchestoto-minalo-na-borisov/

Неактивен Джиджи

• Just Member
    • Профил
Пълен текст на грамата от „Уикилийкс“ за сенчестото минало на Борисов
За това обаче получаваш

Независимо че ще го чета по-късно, тъй като в момента се насочвам отново към онуй време – с онзиденшното изказване на Стив Ханкс, професорът от Балтимор …

« Последна редакция: Юни 07, 2021, 13:16:21 от Джиджи »

Неактивен Ной

• Just Member
    • Профил
Починал последният жив освободител на Освенцим Давид Душман.
Давид Душман
За почитателите на Фона специална добавка, да не се мъчат да ходят да четат цялата информация: "Был одним из 69 солдат из 12 000 человек своей дивизии, которые пережили войну."

Неактивен SgtTroy

• Just Member
  • Коментари: 5521
    • Профил
За почитателите на Фона

Почитателя.

Неактивен Butch

• Just Member
  • Коментари: 4914
  • Victoria Nuland "Fuck the EU"
    • Профил
Някои се закачат с мен? Няма лошо...
Не съм почитател на Фон-а. За мен той е един от вас. Не бих искал никой от вас да зачеркна или да махна. Защото мисли различно.

BTW прочетох съобщението. Информацията беше в това, че е отишъл доброволец в армия на държава, вкарала баща му в гулаг. Не бих го направил. Колкцина биха го направили? Кой от вас?
I love this country!

Неактивен wreckage

• Just Member
  • Коментари: 5128
  • Just looking at some stuff that i clicked on.
    • Профил
Хера не е един од мен. Ако беше, щех да отида на хирург да ми го одстрани.

Неактивен .

• Just Member
  • Коментари: 3308
    • Профил
Русия няма "чуждестранен легион" кат Франция или Испания.Толкоз по въпроса с Информация.Справка- Бюро Военна Информация

Неактивен .

• Just Member
    • Профил
последното се намира във трета страница. втори коридор -ляво, стенвестника-Четвърти километър

Неактивен Butch

• Just Member
  • Коментари: 4914
  • Victoria Nuland "Fuck the EU"
    • Профил
Хера не е един од мен. Ако беше, щех да отида на хирург да ми го одстрани.
Друг беше въпросът, но ти се направи, че не си го видял.
I love this country!

Неактивен Здравка

• Just Member
    • Профил
Някой тотално е ...таквоз, физическата география на планетата. Варна е тласната по пътя на мусоните. Какво глобално затопляне, какво засушаване. Десети май, ден с дъждове като във влажните тропици и още дес'тина дни такова време според прогнозите. :walking_home_crying-1328:

Неактивен .

• Just Member
    • Профил
да си видяла статия за глобално затопляне скоро?
Изчакай до Август.Инак-прилича на лятото 2002.Тогава валя почти до средата на август

Неактивен Здравка

• Just Member
    • Профил
22.06.1941 - Днес се навършват 80 години от нападението на хитлерова Германия над СССР.
« Последна редакция: Юни 22, 2021, 15:34:12 от Здравка »

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
Quote (selected)
Днес, когато отбелязваме 80-тата годишнина от нападението на Хитлерова Германия и съюзниците й срещу СССР, със съжаление можем да отбележим, че горчивите уроци от най-кървавата и жестока война в човешката история изглеждат далечни, позабравени, а на моменти и изкривявани в угода на политическата и геополитическа конюктура. Подмяната или промяната на историята се извършват с особена сила в Източна Европа. Особено активно историята се подменя и изкривява в страни като Украйна, Полша и Прибалтика, които загубиха милиони от жителите си под германския ботуш, но днес глорифицират нацистки колаборационисти и участници в чуждестранните части на Вафен СС например.
https://pogled.info/avtorski/Simeon-Milanov/kak-v-evropa-se-izkrivyava-istinata-za-vtorata-svetovna-voina.131010

Неактивен SgtTroy

• Just Member
  • Коментари: 5521
    • Профил
https://pogled.info/avtorski/Simeon-Milanov/kak-v-evropa-se-izkrivyava-istinata-za-vtorata-svetovna-voina.131010

* Изказване на научна конференция на тема „80 години от началото на Великата Отечествена война – истината, поуките, светът днес“, организирана от фондация "Устойчиво развитие" в Руския културно-информационен център.

За личен баланс ще се опитам да потърся и прочета някое мнение пред събитие в British Council, за да разбера и другата гледна точка  :nuts:

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
Да не се мъчиш да четеш или па да търсиш "истината"
ето ти парче от статията, верно не е за англоезичните мушмороци, ама и там няма да е друго:
Quote (selected)
- През 1945 година 57 % от французите смятат, че най-голям принос за победата срещу силите на Оста, има Съветският съюз. През 1994 година едва 25 % от французите са на това мнение, а 49 % смятат, че решаващият принос във войната е на САЩ. И така докато стигнем до 2015 г., когато 54 % от французите посочват, че САЩ са победили Хитлерова Германия срещу 23 %, които посочват, че решаващият принос е на СССР.

Неактивен Здравка

• Just Member
    • Профил
Пак добре, че не са питали гражданите на САЩ. :t2102: Някой замислял ли се е, че за целия свят тази война е ВСВ, а за гражданите на Съветския съюз тогава и на част от държавите от постсъветското пространство днес това е Великата Отечествена. При цялото ми уважение към съюзниците, бойните им умения, победите и жертвите им на Западния фронт, първо свалям шапка на тези от Източния.
« Последна редакция: Юни 23, 2021, 11:35:53 от Здравка »