Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Април 19, 2026, 21:28:39

Автор Тема: Дъска за съобщения, жалейки, доноси, предложения за брак и прочие...  (Прочетена 1552603 пъти)

Bacho Кольо, Accipiter, Imko1 и 86 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен Фют

• Just Member
  • Коментари: 3770
  • No complain no explain
    • Профил
Днес е първи април и незнам... :think:
Все пак е официалният сайт на НАСА. Ако е вярно, другарят Мъск сигурно си дъвче вратовръзката.

https://www.nasa.gov/mission/artemis-ii/

Неактивен дедо Барми

• Just Member
  • Коментари: 2112
    • Профил
Попаднах на едно предаване на БТВ - "Ергенът".... Мноо ми пасна - имам предложение да се прекръсти на "Бардакът"...
[Партия торжественно провозглашает: нынешнее поколение советских людей будет жить при коммунизме! Без Сталина в Мавзолее] Открытие XXII съезда КПСС // «Правда», 19 октября 1961

Активен Дърт Вейдър

• Just Member
  • Коментари: 1255
    • Профил
Днес е първи април и незнам... :think:
Все пак е официалният сайт на НАСА. Ако е вярно, другарят Мъск сигурно си дъвче вратовръзката.

https://www.nasa.gov/mission/artemis-ii/
Не още ... има време - следващите 24 часа ще се проверяват системите на кораба и чак тогава (ако всичко е наред) ще поемат по пътя.
"Върви бавно, говори учтиво и носи дебела тояга със себе си."
[по Teddy Roosevelt]

Активен Фют

• Just Member
  • No complain no explain
    • Профил
 :c0301:

телешoу
87.8 000 последователи
Певицата на No Angels Люси Дяковска влиза в политиката: "Иска да се кандидатира за кмет"
Статия от Франциска Венцлик • 21 часа •
2 минути четене

Звездата от "No Angels" Луси Диаковска иска да стане кмет. :giggie:

"Луси Дяковска вече беше убедителна на изборите за RTL Jungle Queen през 2024 г. Сега певицата на No Angels иска да събира гласове в политиката: както обясни Дяковска в интервю, тя планира да стане кмет през 2027 г.

Преди девет години Луси Дяковска се върна в бившата си родина България. Сега певецът на No Angels иска да се включи в политиката там. Както обясни Дяковска в интервюто за "Bild", тя иска да се ангажира още повече в своя български роден град Пловен. "Бих искала да се кандидатирам за кмет през 2027 г. и съм в постоянен обмен с политици тук", разкри тя. Според доклада, тя не принадлежи към партия.

Дяковска, която навършва 50 години на 2 април, "се е превърнала в много социална личност." Тя иска да "направи живота на съгражданите си по-добър". Това важи и за над 50 служители на хотела, които бившата кралица на джунглата RTL нае през 2021 г.: "Затова получават най-доброто отношение."

Луси Дяковска: Това трябва да е нейното "житейско дело"
Както музикантката и предприемач разкри пред "Bild", желанието ѝ да "остави нещо значимо след себе си" расте с всяка година. Музиката ѝ не е замислена: "Този хотел и грижата за прилежащия природен резерват трябва да станат дело на живота ми." Четиризвездният хотел "Park Hotel Kaylaka" се намира в природния парк Кайлака и разполага с 72 стаи."

https://www.msn.com/de-de/unterhaltung/tv/no-angels-s%C3%A4ngerin-lucy-diakovska-geht-in-die-politik-m%C3%B6chte-als-b%C3%BCrgermeisterin-kandidieren/ar-AA1ZU9Ik?ocid=msedgntp&pc=U531&cvid=a1cccb44d5b44d65f8d93e8cb3e45400&ei=6

Активен Фют

• Just Member
  • No complain no explain
    • Профил
 :c0301:
Защитете си цифровите авоари, че варварите( Microsoft) идват :pissed-891:

Microsoft Forces Windows 11 25H2 Update on All Consumer PCs
https://winbuzzer.com/2026/04/04/microsoft-forces-windows-11-25h2-update-all-pcs-xcxwbn/

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8826
    • Профил
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Неактивен фелдкурат Ото Катц

• Just Member
  • Коментари: 2006
    • Профил
...ми честито, ако и тук имаме такива братя и сестри (да не се бърка с дружия празник - великата сряда, няма нищо общо):

8 април – Международен ден на циганите
Днешният ден е празник за ромската общност по цял свят. 8 април е обявен за Международен ден на ромите през 1992 г. Идеята, която ООН и Европейския съюз са подкрепили, била на Международната организация "Романо юнион".
[/u]

Изборът на датата никак не е случаен. На тази дата се чества освобождаването на ромите от концентрационния лагер Аушвиц в края на Втората световна война.
На 8 април 1971 г. в Лондон се провежда и Първият ромски конгрес. Целта му е да се обединят и систематизират усилията на международното ромско движение, както и да се привлече вниманието на световната общественост върху проблемите на тази малцинствена група: образование, бедност, сегрегация.
На срещата са приети общи ромски химн и знаме. Химнът е песента „Джелем, джелем" на Жарко Йованович от 1969 г. Знамето изобразява синьото небе, зелената земя и червеното колело на постоянното движение.

На 27 март 2012 г., по покана на българските евродепути от ГЕРБ, в Европейския парламент в Брюксел, избраната да представи България на конкурса "Евровизия" българска певица Софи Маринова взе участие в отбелязването на Международният ден на ромите.
По време на представянето ръководителят на българската делегация на ГЕРБ в ЕНП д-р Андрей Ковачев приветства честването на ромския празник с думите:

8 април е ден, в който си спомняме за най-многобройното етническо малцинство в Европа и празнуваме ромската култура. Ромите са допринесли към културата, музиката и изкуството на общностите на нашия континент. Това показва колко важно е мотото "Обединени в многообразието". Защото Европа може да бъде силна само тогава, когато културните, етническите и религиозните различия на нашите граждани биват гарантирани.
-------
...изводите правете сами - без братята цигани няма оправия в Европа, да му мислят страните, дето си нямат роми....
“Когато думите изгубят значението си, хората губят свободата си.” Конфуций

Неактивен дедо Барми

• Just Member
  • Коментари: 2112
    • Профил
"....изводите правете сами - без братята цигани няма оправия в Европа, да му мислят страните, дето си нямат роми....... "
Напомни ми на един стар... стааар... брадат виц:
Двама милиционери стоят на Орлов мост, и бройкат нарушители.
До тях спира чужденец и пита; говорите ли немски?... а френски?... а английски?
Фуражките опулено клатят отрицателно глава...
Чужденецът тръшва вратата на опела и ядосан отпрашва...
Тогава едната фуражка казва на другата - Не са прави началниците, трябва да ни прашат на курсове за езици... виж как не можахме да оправим човека...
А другия отвърнал: Еее... той като знаеше толкова езици, оправи ли се...
       Тааа - ние като имаме цигани - оправихме ли се? :i_laughing:
[Партия торжественно провозглашает: нынешнее поколение советских людей будет жить при коммунизме! Без Сталина в Мавзолее] Открытие XXII съезда КПСС // «Правда», 19 октября 1961

Неактивен Banana Joe

• Just Member
  • Коментари: 3698
    • Профил
Не съм забелязал циганите да го празнуват тоя празник. Звучи като някаква еврокелепирджийска уйдурма.
Който е успял да отмъкне нещо по повода, да си го ползва със здраве.

Циганите едва ли са чували за Сектата, ама и от мен поздрав ако се навъртат с Небесния вече солист и Борил на кларинета:

https://www.youtube.com/watch?v=flqkfPIwbls

ПП а циганите са си оправни, имат си 3D тавани вече. българите разбирачи да му мислят къде е кяра от аврупата.
तथास्तु   ☫   तथास्तु

Активен Фют

• Just Member
  • No complain no explain
    • Профил
"Американците", бързо се запасявайте с тоалетна хартия. Не са китайците или руснаците виновни, а калифорнийците :firefrog:

https://t.me/cb_economics/23553

Активен Фют

• Just Member
  • No complain no explain
    • Профил

България е от червените, но май не е повод за радост :no!:

П.П.
Имало и текст :b0705:
https://www.visualcapitalist.com/mapped-population-growth-by-country-2000-2025/

« Последна редакция: Април 11, 2026, 23:51:14 от Фют »

Активен Giuseppe

• Just Member
  • Коментари: 12241
    • Профил
Quote (selected)
България е от червените
Toва го гледах днес и се оказва, че май славянския  свят е потърпевшия, що тъй - не знам! Или сме балъците, или грешниците, или най лесните...въвъ всеки случай, не сме в добра позиция. Не знам дали пред Господ или пред Сатаната, не знам докато това се изясни - дали ще ни има! :t2618:
п.с. бе къде отиде онаа иконка дето един поп размахваше ено кандило?
Христос воскресе!

ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Неактивен фелдкурат Ото Катц

• Just Member
  • Коментари: 2006
    • Профил
На днешния ден преди 65 години един усмихнат руснак с неговото "Поехали" откри нова епоха за човечеството.
Вечна му памет на Ю. Гагарин - незаслужено забравен, но скромен човек.
“Когато думите изгубят значението си, хората губят свободата си.” Конфуций

Неактивен Delius

• Full Member
  • Коментари: 219
    • Профил
Христос Воскресе, братя и сестри в Христа! Бъдете здрави, боголюбиви и щастливи.
Палосич! Палосич!

Неактивен Zeitgeist

• Just Member
  • Коментари: 3010
    • Профил
Честито Възкресение Христово!
Да се поздравим и с деня на космонавтиката! Светла му памет на Юрий Гагарин!

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 12681
    • Профил
Христос Воскресе!
Не можеш да проумееш глупостта.

Неактивен ddantgwyn

• Just Member
  • Коментари: 7714
    • Профил
Наистина възкръсна.

Помним и Гагарин и следващите след него.
the lamers club honourable member …

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 28645
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
Quote (selected)
В първата неделя след Възкресение Христово се почита паметта на апостол Тома - един от 12-те христови ученици.

В историята Тома е известен с прозвището си Неверни. След като Исус Христос възкръсва и се явява на учениците си, Тома не е сред тях. Когато по-късно те му казват "Видяхме Господа", той им отвръща: "Ако не видя на ръцете му раните от гвоздеите и не сложа ръка на ребрата му, няма да повярвам."

В първата неделя след своето Възкресение Исус Христос отново се явява на учениците си, но този път там е и Тома. Христос се обръща към него и му казва: "Дай си пръста тук и виж ръцете ми, дай ръката си и я сложи на ребрата ми. И не бъди невярващ, а вярващ. Понеже ме видя, повярва ли? Блажени са тези, които без да видят, са повярвали".
https://epicenter.bg/article/Tomina-nedelya-e-/420375/2/0
В нашият случай докато не видим честни избори не вярваме.
Време е да повярваме, не боли много.
ЕС е вреден за вашето здраве!

Неактивен Banana Joe

• Just Member
    • Профил
Не знам, не знам - бая стаж натрупахме, та се опитвам да си спомня от кой път казваха, че се било ставало, така де, вярващ  O:-)

цък горе
तथास्तु   ☫   तथास्तु

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Коментари: 10058
  • Fuck the EU
    • Профил
Не знам, не знам - бая стаж натрупахме, та се опитвам да си спомня от кой път казваха, че се било ставало, така де, вярващ  O:-)

цък горе

Отговорът няма да ти хареса, но е си е истината за българина: УСТАТА – НОВИТЕ БРАТУШКИ

"Добре дошли в клуба на богатите.

...

А нам всё равно, а нам всё равно,
Всичко се разпада, ама правим си оглушки.
Всеки ден и час, най-важно е за нас
Да се гушкаме с новите братушки."
« Последна редакция: Днес в 17:33:21 от Maximus II »
Елити, които са загубили усещането за собствената си историческа необходимост, винаги търсят външно одобрение.

Неактивен Banana Joe

• Just Member
    • Профил
Гледах го, хубав клип се е получил, много труд е вложен и ,да, не ми ареса, въпреки истината си...
Затова добро или НИЩО.

С думите на вече Изпатилата:

History has proven that those who stood firm, from Cuba and Venezuela and North Korea to Palestine, remained alive in the hearts of the world’s heroes and were immortalized in history with HONOR.

And those who surrendered turned to ASH, their names forgotten.

With love and mercy,

Aisha Gaddafi

Салути,  :t0328:
तथास्तु   ☫   तथास्तु

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
Чак сега гледах клипа, Устата си го слушам.
Доста скъпичко е излязло, много масовка, вероятно части са гененрирани с ИИ, но много труд е вложен.

П.П. Забравих за какво сме се събрали! :t0328:

Неактивен onzi

• Just Member
  • Коментари: 8230
    • Профил
дачков и карбовски почнаха на живо.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
Коментират... пушат/ши в затворено служебно помещение.
Поне някой ще бъде глобен, ако качулките не нахлуят следващите минути направо да ги арестуват и осъдят. :nuts: