Здравка Quote
Малейййй, ноо нещо сте изписали под моя пост за кончината на К.М. Жестоко не я харесвах, факт. Изредилият всичките и постове и депутатстване удобно е забравил да спомене, че покойната беше известно време PR на гангстера Иво Караманов.
Никога не съм я бъркала със сестра и Вера Маринова, която е най-смотания спортен коментатор, когото някога съм слушала.
Да, руса съм, дясна, градска и хубава, за което - простете ми, прощавам ви.
Unquote
---
Неуважаема Здравка, няма да кажа, че сте ултракрепидарист (индивид, който има навик да дава мнения по въпроси извън нивото на своето познание), защото е прекалено изискан термин за сепла женичка като Вас.
Очевидно като типична блондинка черпите с шепи познание от жълтите издания, та за това бъркате името на Иво КАРАМАНСКИ, Вера Маринова въобще НЕ Е СЕСТРА НА КЛАРА, Клара има брат, Клара никога не е била PR на КАРАМАНСКИ … Това, че сте дясна личи от нивото на Вашето познание, демонстрирано по форумите. Просто не надскачайте рецепцията на хотела и кухнята Ви!
За разлика от Вас Клара (RIP) е завършила радиоелектроника и журналистика, очевидно 1147 пъти по интелигентна от Вас! Изявен журналист и политик, който за разлика от масата политическа глутница не се облагодетелства от властта.
Bitte weiter schwimmen! (Normallerweise die Schießen schwimmen)