Понеже все пак съм българин и колкото и да съм търпелив , търпението не ми е безкрайно ти казвам :
Това е поредното ти и надявам се последно просташко заяждане !
Hateras ти е отговорил , няма смисъл да го повтарям .
Само хора с робска психика се съобразяват със всеки за всичко !
Ти това като представител на богоизбрания народ ли го казваш ?
Значи , напразно съм се надявал - простотията ти е безкрайна !
Да си приятел с някого във Фейсбук , да си чел отношението му към сегашното управление на Израел , към религиозните в Израел , към някои традиции и черти на евреите , да си чел десетки пъти тварденията му , че е българин и пак да изцвъкаш поредната простотия - абе ти да нямаш нещо еврейско ? Такава наглост е типична еврейска черта !
За да правиш такива просташки подмятания , че съм "представител на на "богоизбрания" народ , демек евреин , трябва да си сигурен че:
1. Майка ми е еврейка
2.Ако не е еврейка - че съм минал обрядът "гиюр" и че съм обрязан .
За кое от двете си сигурен ?
И друго - значи ли че всеки , който отиде в друга страна става автоматично руснак , американец , германец , французин ? Що за тъпа логика имаш ?
Да не говорим , че евреите не са нация , а РЕЛИГИОЗНА ОБЩНОСТ и ти освен на етнос , ме обиждаш и на религия ! Очаквах модераторите или администраторите да те сритат за това , но изглежда в Правилата не са засегнати обиди на етническа и религиозна основа !
По твоята тъпа логика излиза , че тия , които не живеем в България не сме (вече) българи , а само тия , които са останали в България са "баш българите" , така ли ?
Значи циганите , останали в България по селата , обирайки ,пребивайки , изнасилвайки и убивайки възръстните ни родители , че и мои връстници са ПО-БЪЛГАРИ от мен и тия , които живеем в чужбина ?
Значи турците , живеещи в България , забучили турското знаме пред къщата или заведението си в България и партия ДОСТ , са по-българи от нас , живеещите в чужбина ?
Значи българите , останали в България и занимаващи се с телефонни измами са ПО-БЪЛГАРИ от мен и тия , които живеем в чужбина ?
Значи българите , останали в България , съсипали и разпродали на скрап стотици предприятия и оставили хиляди други без работа и препитание са ПО-БЪЛГАРИ от мен и тия които живеем в чужбина ?
Мутрите и те по-българи от мен , нали ?
Толкова си смешен и жалък , че няма на къде !