Разбира се, Нинова е много заета. Предконгресно.
Но аз не се надявам дори спийчрайтърите на Позитано да преодолеят налегналия ги съклет и да си упражнят перцата. Като използват текста на Сандърс за основа и просто заменят САЩ с България и американските данни за неравенството и ефектите му с българските, например.
Впрочем, аз дори не съм сигурен, че на Позитано разполагат с тези статистически данни, макар били те и публични. За способността им да ги "прочетат" и анализират намирам за неприлично дори да се споменава. То се видя какво е нивото по текста на "Визия за България" в първата и редакция. Тръпна в очакване за поредната, конгресната.
Разбира се, също така, вие тук можете, по избор, да ни обясните колко е не-ляв Сандърс, а така също и колко е кисело гроздето на високата асма. С еднакви успех и основание. То и това е част от убожеството на самопровъзгласилото се за изключително и истинско ляво.
Неравенство, бедност, експлоатация, социално изключване, ефекти, въздействие ... Абе, що ви е на баир лозе! Я да си нарепаме ний джендърите, нихната мама, и Станишев марш от листата. Мангали и педали ни дайте вий на нас, пък ний си знайм що.
Ами така ще е. Докато си мислят някои, че могат да бият ГЕРБ на техен терен, щото са по-добри в тяхното, така ще е.
Как кое "тяхното"! Не рече ли се вече на тоз форум кое е? Простотията, уважаеми, простотията.