харесвам Елена Йончева много, аз лично обаче, не бих се занимавала с политика по този начин :image008:
Милата Лилиан.
Тя си мисли, че да пече сладки с дружки е политика..
Политика е широко понятие.. Фирмин би го разяснил, вярвам.
а Ванче, радвам се ,че така мило се отнасяш с мен
не си спомням, обаче досега да сме общували, рецепти за сладки не сме си разменяли, нищо за политика от теб не съм прочела
иначе харесвам начина ти на изразяване, оригинален е
...
а колкото до политиката правена по този начин, ами оставя ми един неприятен привкус
да, вероятно това е възможното, така предполага Йончева,че подкопава устоите на правителството на ББ
аз обаче се съмнявам - какви ли не компромати излязоха ,какви ли не разговори по телефони и нищо
невъзможно е да бъде уязвен по този начин ББ/респ. кабинета му/, той е априори оневинен, зад него стои борческо минало, съмнения за участие в престъпни групировки, съмнения за пряко участие в престъпления,
той беше избран с това минало, не въпреки него, а заради него, тези съмнения са негови кодове за принадлежност към "народа му", неговите избиратели, ненапусналите родово-общинните български политически нрави
дори когато този мъж разруши всичко политическо и го превърна в цирк и долнопробна драматургия, беше преизбиран два пъти охотно от същите
когато Коприна каза "интелигенцията мрази народа си", какво точно мислите,че имаше предвид?
ами същото -дълбокото ,непреодолимо разслоение на "народа", който няма морал,цели даже инстинкти за оцеляване , способни да го обединят и дръпнат напред
а на това, Елена се опитва да противодейства със загуби от неустойки
не мога да определя дали го прави като като хапещо кученце, или като синя птица
каквото й да е, го мисля за повърхностно