Асол е права за редицата никове от Отвъдното. Нали не искате Сгъгнясвяне и езуитщини по всички азимути, мердиани и паралели? Като не малка част там са тролове или доброволна прислуга, а и доста от новите никове са просто "другарета и тавагищи" на почасова ставка, козяшки питомци.
И ДА, аз също си спомням как ганграняса и загина СкайФорума! Някой може да си сетят, че тогава също бях радетел за точно такъв паралелен форум. Когато СЕГА-шният се отцепи напълно от Скаят, се срещах с Лъчо точно по този въпрос. Даже бях отворил и една тема като какъв си го представяме един нов независим форум... Успехът на Сакай форума и този на в. СЕГА след разделянето, се дължеше на много сполучливото структуриране и прегледността на отделните раздели и темите в тях. т.е. на самият софтуер и на ресурсите на поддръжката разбира се... И още едно ДА, за чата който в Скаят бе превърнат в гнусен свинарник. Помня също, как някои от нас (и мен) ни бяха остракирали при разделянето тогава. По-късно ме възстановиха, за което трябва да благодаря на г-н Димитри Иванов...
Допущам, че някой съфорумци тук, запазващи още изявата си в Отвъдното, също ще бъдат фризирани. Или запряни без повече обяснения. Със сигурност ще има силна ревност Там. Все пак да припнат оФчиците ти из чужда ливада и да не можеш да ги стрижеш, тимариш според моментно настроение или просто заради спортен произвол, си е за ядосване, особено на фона на масата мишоци останали самотни да шетат из трохите.
За ядосване е, че някой от свестните форумци може би не знаят къде да дойдат или напълно да са се отказали. Онзи ден уведомиха Нептуна къде да ни търси. Ценя Маркса също, а има и още няколко ника и имена за които си струва да бъдат известени или потърсени някак си.
И последно, посочване на линк и цитат на заглавие не подлежи на никакви права. Щом е пуснато в общественото пространство, никой не може да забрани посочване на даден източник, както и коментарите спрямо съдържанието. Отделно обаче е, ако има персонални, дръзки обиди, особено към чувствителните души на всепризнати негативни герой. В този смисъл псувни по тези, както и по-солени обидни съществителни също не се препоръчват. Обаче в западното законодателство има една вратичка, която позволява да се нанесе някому обида, но тя да се оформи като сравнение, напр.: - "Някой хора биха сравнили г-н или г-жа X/Y със свиня например, но аз считам че е пресилено и би могло да се избере друго, по-сполучливо сравнение"...