0 Потребители и 23 Гости преглежда(т) тази тема.
Ъ?Доктора е регистриран барем от половин година.Мамутът разгеле най-после се регистрира - добре дошъл на един истински енергиен и газов експерт - да ни намества разсъжденията.
Цитат на: фелдкурат Ото Катц в Октомври 24, 2019, 13:40:52Ъ?Доктора е регистриран барем от половин година.Мамутът разгеле най-после се регистрира - добре дошъл на един истински енергиен и газов експерт - да ни намества разсъжденията.За доктор Флекс става дума. Старо и много добро мое форумно другарче :D
Доколкото виждам, той и Там не пише ...
Асол, вземи, та го представи с две-три думи.Инак и от мен добре дошъл, доверявам се на оценката ти.
Специално искам да кажа, добре дошъл на Джоли!
Последено регистриран: Danil
Quote (selected)Последено регистриран: DanilНе зная кой е Danil, но все си мисля, че трябва да му се отдаде дължимото тук, който и да е той:
Върти ми се в главата Данил от Санкт Петербург.
Ще бъде добре ако е Данил от СЕГА.Яростен Путинофоб
Здравейте! Добре съм дошъл! Дали ще ме траете?
:beer-405:Аз съм добър, но неразбран. От другите де. И така постепенно човек става конформист. Няма да досаждам повече.
И така постепенно човек става конформист
Добро кацане на правилното място, Летец! Добре дошъл!
Нещо се обърквам.Летец55 не е ли същият човек с Летец?Както и да е - добре дошъл!
Ако си оня letec който откри темите за волейбол оттатък, хошгелдин, добро пожаловать и уелкъм на вси световни езици.
ПоручикЪт? Добре дошъл!
Изглежда форумът на „Сега„ ще е капалъ до следващите избори..Има ли някой контакт с Мислителя?
Ааааа, твърдо нье!!! Тук гъмжи от дървени философи, мъдреци и „учители”, та само привнесени от вън „мислители” ни липсват …. :crying_with_laughter-3302:
Цитат на: заместващ в Април 08, 2021, 16:32:59Изглежда форумът на „Сега„ ще е капалъ до следващите избори..Има ли някой контакт с Мислителя? Ааааа, твърдо нье!!! Тук гъмжи от дървени философи, мъдреци и „учители”, та само привнесени от вън „мислители” ни липсват …. :crying_with_laughter-3302:
Може би Принцът знае?
Цитат на: заместващ в Април 08, 2021, 21:56:42Може би Принцът знае?какво трябва да знам?
Цитат на: Джиджи в Април 08, 2021, 18:38:28Ааааа, твърдо нье!!! Тук гъмжи от дървени философи, мъдреци и „учители”, та само привнесени от вън „мислители” ни липсват …. Че какъв външен човек е Мислителя - наш е отвсъде.
Ааааа, твърдо нье!!! Тук гъмжи от дървени философи, мъдреци и „учители”, та само привнесени от вън „мислители” ни липсват ….
но нямам връзка