ddantgwyn, Оттатък се е появила
Атлантис с лоша новина - рак. Загубих съпругата ми преди 29 години от това. От тогава, та и до сега се интересувам за тази болест. Повечето видови се появяват заради развитието на различни видове гъбички в организъма. Причини - много, да не досаждам с подробности. Та...
- Би ли бил ти или някой също така безстрашен и да се съгласи и да предаде поздрави и надежда за оздравяване от мен на Атлантис, както и препоръката: 1. Да взима всяка сутрин изравнена чаена лъжичка с чиста сода (не за готвене) в чаша за вода, с поизтискан малко лимон, колкото содата да шупне и след това да се разреди с чиста вода - става един вид лимонада от детствата на бащи и майки, баби и дядовци. Содата обръща киселиноста на организъма в алкална сред. Което пък отнема жизнената среда на раковите клетки. За да не досаждам с още подробности - в гугъл търсачката с тези няколко думи "лекуване на рак със сода" излизат множество линкове.
Важно: - Содата да е чиста химична сода бикарбонат. В София се продава немска чиста сода в магазините за химикали и индустриална химия - килограма струва около 40 лв. Има я в кутии. Содата за хляб не става - съдържа разни алуминиеви окиси - вредни са.
2. Да отиде на спокойствие и пребивава, ако може, въобще. В тих, планински град с чист въздух, без стрес и ядове от всекидневието.
3. Много разходки и
никакво преуморяване.
4. Да има някакво смислено творческо занимание носещо радост и релаксация.
5. Силно горещата вода е противопоказна за тялото и болестта!
6. Обръщане в себе си и изчистване - много важно - на всякакви лоши мисли кръжещи все около негативна случка (както става с повредена грамофонна плоча) около тежък проблем, наранена душа и пр. Това са тригерите които запускат и поддържат болестта.
Атлантис е писала тук стр.9/10 »Теми на форумците » Оркестър за сватби и погребения.
https://www.segabg.com/forum-topic/orkestr-za-svatbi-i-pogrebeniya?page=9 *************
ПП Пък и
таваг. Сгугня може да бъде приносител на моето послание, колко му е - копи и пейст. Стига да не го е страх, а е по-добре да замени ника ми някак си описателно. Хем ще покаже и висок морал, самопожертвователност и грижа за другарчето - Атлантис в случаят. Даже може да даде само и линк за насам. И други са пускали, значи ще оживее без посещение в
Сибир... , пардон - Аляска.