0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
„Официално откриха паметник на сенатор Джон Маккейн в Студентски град (СНИМКИ)“Джон Маккейн се сдоби с паметник в София… Сигурно за огромни заслуги към България и от признателност към него от страна на българския народ.Два дни след поставянето на новия паметник в Студентски град, пред него се проведе първа официална церемония, която може да се приеме и за неговото откриване.
ми според мен е фейк, снимките са абсурдни, както и мажоретките пред "паметника", което е абсурд за паметник на военен.
Абе и паметникът на Светослав Лучников в градинката пред "Райффайзенбанк" беше боядисан до кръста в розово веднъж, ама го почистиха...
Цитат на: Туткалчев в Октомври 10, 2018, 19:43:41Абе и паметникът на Светослав Лучников в градинката пред "Райффайзенбанк" беше боядисан до кръста в розово веднъж, ама го почистиха...Ааа, значи са ме изпреварили
Цитат на: ddantgwyn в Октомври 10, 2018, 20:26:44Цитат на: Туткалчев в Октомври 10, 2018, 19:43:41Абе и паметникът на Светослав Лучников в градинката пред "Райффайзенбанк" беше боядисан до кръста в розово веднъж, ама го почистиха...Ааа, значи са ме изпреварили в кое те изпревариха, в първото или във второто! :raspberry: