Нека да е смешен, ма баш пък президент. Ний може сме прости, ама не бихме стигнали дотам. Какво са очаквали тия хора от това човече?
Росен е величав ..
Плевнелиев!
Той е нашият политик с най-големи позиции из международните среди! .. И знае езици, и всичко ..!
"Бях член на световно семейство, бях равен на всички тях. Имал съм поне 25 срещи с Обама и 30 с Меркел" . Обама и Меркел са имали мобилния ми телефон, звънели са ми за всичко - продължава той в публикуваното днес голямо интервю. - Търсели са моето мнение. Аз бях човекът, който можеше на български, на руски - с Лавров широко си говорихме, на перфектен немски и английски да дава решения.
И бях оценен. Получих огромно международно признание.
"Обама е мой близък приятел - заявява Плевнелиев. - През последния септември само за един ден ние се видяхме три пъти... Беше ме сложил на маса №2 и си говорихме дълго.
Но извън този исторически обяд вечерта Обама ме покани и на приема. И направихме тази прословута снимка, на която Обама и Мишел така здраво са ме прегърнали, че ми се е повдигнало сакото. .."
Да припомним - в Белия дом ДРУГО повдигнато сако освен нашето, българското НЕ Е ИМАЛО!
Има една повдигана синя рокля , по времето на Бил Клинтън .. ама онази история е съвсем друга!
Преди време имахме ли , да запитам, така приемани хора - че американските президенти да им вдигат сакото от обич .. ... ??
И не ни ли се разтупва сърцето .. ние, българите - представени от нашият президент - сме вече на маса №2 ! .. Обама и Обамовица да ни хвърлят сегиз - тогиз , по едно око по време на вечерята. А??
От маса номер две, може и директно да комуникира:
"Какво е това? Супа? Аз много обичам супа! Чорбата е турско ядене, ние сега повечето ядем супи!"
Плевнелиев е бил на МАСА НОМЕР ДВЕ!
Знам какво ще ми кажете, червенушки .."Щото Обамовица да го следи, да не прибере сребърните лъжички" .. ама няма да сте прави и вашето ще е клевета.
От маса номер две, Росен би могъл да се обърне директно към домакините..
"Тц,тц, тц пърдон, изцапах ви бохчата"!
Да повторим, че е важно:
" Обама и Меркел са имали мобилния ми телефон, звънели са ми за всичко .Търсели са моето мнение.
Аз бях човекът, който можеше на български, на руски - с Лавров широко си говорихме, на перфектен немски и английски да дава решения.
И бях оценен. Получих огромно международно признание.
Та така!
За търсене на авторитетно мнение на английски - може би се набира 1 ...
За даване на решения , на руски - набираме 2 ..
За връзка с оператор - 3 ..
За говорене надълго, на перфектен немски - 4 ..
Булгар! Булгар!
А вие викате - Радев ..