който от все сърце иска Русия да успее и негодува срещу безумията „отгоре“. И трябва да бъде поздравен, че го прави, защото едва ли е без рискове.
Явно съм закъснял, но по принцип, мнението по-горе е правилно. Не трябва да се сърдим на истини, защото всички искаме едно и също нещо. Не съм чел по-нататък още и не знам дали е отбелязано интервюто на Андрей Илич Фурсов, проф. - в ПогледИнфо от днес. Мисля, че е основоположно, крайъгълен камък. В същност, тези неща сме ги говорили и не само. И както можем сами да четем, те са артикулирани вече от преди почти 100 години.
Става дума за предсказанията не само на Ванга, а най-вече - на Едгар Кейси.
Това което твърди доказуемо Андрей Илич е изказано от Кейси, че само с една нова идеология, т.е. преформатиране на обществото в РФ, нещата ще потръгнат. посочвани са и датите и те са точно тези. Сега имаме открит саботаж и зловредност не само от отиващият си "запад", а основно от неговите многобройни "колони", съподвижници, празни кратуни и мечтатели заразени от бацила на "задоволеният "запад". А най-страшното е, че младото поколение е сериозно повлияно (надявам се само в големите градове), защото от него трябва да излязат защитниците и победителите за в Бъдещето!
С тези нео-либерални свински фаланги, селектирани в посока на тежък дебилизъм, управници и опростачената публика, закачена на иглите на СМРАДовете, не можем да очакваме даже и вариант с Полусветло бъдеще, .
Да видим, дали РФ ще се стресне и ще започне промяната от власовска действителност, към завръщане в Корените (Акрам напр.), но не без да вземе и положителното от съветският период - а не само да се вее тук там Червеното знаме отново.
Да видим.