Може и по-кратко. Няма нищо за мен в капиталистическа Русия
Някои като ги чета и си мисля да задам няколко въпросТчета, макар да знам, че ше си изгубя времето.
Защо капиталистически САЩ, ще искат да затрият капиталистическа Русия? Защо капиталистически САЩ, ще искат да затрият и още по капиталистически Китай? Да се конкурират, докато сринат капиталистическия си конкурент - разбрано, но тук възникват още други въпроси.
Защо капиталистическа Франция не иска да затрие капиталистическа Германия? Поне не да я затрие. Или обратното - капиталистическа Германия да затрие...Прости ли са, че стигат само до конкуренция?Нямат исторически поводи и причини ли?
Нещо по умни ли са саксите, че искат затриване на Китай и Русия?
Що, от друга страна капиталистическа Русия не се кани да затрива капиталистически Китай, ми строи газопроводи към него? Луди ли са?
Що капиталистическа Русия, не иска да затрие капиталистическа Германия?
Поводи ли няма? Ми даже и натам строи газопроводи, че и на санкции се подлага, само и само да ги дострои?
.....
Абе май има луди или по точно не толкова луди, колкото елементарни, ама се чудя дали да си направя труда да прочета някой и друг отговор, ако се пак някой се похарчи да ме светне.
Да обобщя - що ените - тъй, пък другите - инак!
Нали Божем, се капиталисти и готови да стигнат до край?
Ъ?