Приятели ми се похвалиха, че са им върнали Первый канал, но само него. На другите стоял надпис за директива.
Иначе се казвало Уруспия фон дер Лайнен (по Zeitgeist )
Коле, аз през цялото време имам в нормален и в HD формат и първи канал, и Россия 1, Россия 24, НТВ, Звезда, РТП, ТНТ, Наше кино и още няколко вкл. израелския руски канал, няма да обадя кои е доставчика, не е от големите.
~~~~~~
Относно евентуалната оставка на правителството на Макс & Мориц, задължителна е, не изключвам съставяне на някакво временно правителство от същите партии без тия двамата в управлението (предполагам, че двамата идиоти ще го саботират), тогава изборите ни са сигурни.
Противно на преобладаващата част от тук пишещите аз мисля, че КорНи ще стабилизира и увеличи резултата си, Костадинов също и то значително, Герб АД и ДПС ще тъпчат на място, останалите като ИТН, ПП, ДБ ще са на ръба на влизането, не вярвам нови партии да успеят да пробият.
Съставянето на правителство при това положение ще е много трудно, да не кажа невъзможно - преди 2-3 седмици тук с Лучо културно обменихме мнения относно възможностите на "Възраждане".
Аз за разлика от много мои сънародници съм против остракирането и изолирането на ДПС от управлението.
При едно грамотно коалиционно споразумение (не като онова от 2005), при добра управленска програма братята турци могат да бъдат полезни - показват го редица изказвания и предложения на техни депутати по социалната, здравната, икономическата политика.
Мисля, че те започват да се еманципират от почетния си председател, дистанцират се от безогледното крадене на всяка цена (вече го правят по-рафинирано и незабележимо, не се отказват), да видим.... очаквам и смяна на Карадайъ, даже си имам фаворит, следя си от от 7-8 години, добър е, и много потаен.