И Русия и НАТО да имат обща граница?
Нали Русия одобри възникването на тези две образувания точно защото, че те ще бъдат буфер между нея и НАТО, което беше започнало да вкарва свои подразделения в Украйна след Майдана
Прекрасна ми Али, вече ти отговориха - барем от 25 години НАТО и РФ имат обща граница.
За какъв ти беше тая нова тъпня?
* Някаква форма на самозадоволяване?
* Деммонстрация на энтелектуально превъзходство?
* Dementia praecox
Прекрасен ми Ото,
трябва да правиш разлика кога аз изказвам твърдение, и кога предавам чуждо такова.
Та в дадената ситуация по горе, съм предала твърдението, или доводът на Москва спрямо нововъзникналите 14та година образувания, зад възникването на които ВЪОБЩЕ не стоеше Русия.
Което и подавам за размисъл.
Твърденията ти относно обща граница с НАТО въобще няма да коментирам
Идеята за референдумите сега идва да ни каже, че нещо в ситуацията се е променило, или ще се промени.
Ако Путин приме, това означава, че военните действия се водят вече на територията на Русия. И тогава СВОто се трансформира във война.
„Спонтанното„ възникване на Луганска и Донецка Народни Републики 14та година имаше за цел да провокира, и да вкара ТОГАВА Русия във война с Украйна и НАТО.
Русия направи изключителен ход. Помаха им с кърпичка, подаде им няколко камиона с консерви, и отиде да се бие в Сирия.
Провокацията, да бъде хваната Русия в една регионална война с Украйна, докато международният тероризъм в Сирия прегази Дамаск, и се прехвърли в Европа не се състоя.
Сега ситуацията е друга, но не много различна.
Подготвя се много по мащабен фронт, който вече започна да тлее, и някой се опитва да вкара Русия в регионална война, за да няма възможност да се намеси там.
Но от тази инициатива от страна на републиките за референдуми могат да се извлекат печалби на дипломатическо ниво.
- „В Кремле внимательно смотрят на реакцию мирового сообщества.
Процесс по референдумам начался тогда, когда в Вашингтоне ночь. Чтобы они проснулись.
В Европе паникуют из-за отсутствия темника.
Именно поэтому некие заявления/решения Кремля будут озвучены чуть позже.„
-„Елисейский дворец срочно запросил телефонные переговоры Макрона с Путиным.
Макрон хочет успеть до заявления Путина по референдумам.„
-„Макрону отказали.
Ближайшие 2-3 дня может состояться телефонный разговор Президента с Байденом. „
-„Первый телефонный разговор Кремля с западом состоялся. Это не Макрон и не Шольц.
Не исключён сверхурочный ещё один звонок.
Ближайшие 2-3 дня может состояться телефонный разговор Президента с Байденом. „
-„Все кто начинает рассказывать, что там скажет президент, гадают. Ни у кого нет информации, сегодня день победы над утечками.
Впрочем, известно, что в распоряжении Президента есть три сценария действий в одном векторе, только он выберет, какой.„
Въобще, варят ги на бавен огън в собствен сос.