Е не, говорим за Украйна все пак, не за световна война.
И аз!
Та нима сега не воюват там наемници?
Каква е разликата, дали в укроуниформи ще воюват 300к укри и 20к наемници или обратното?Това няма да направи войната световна. Тя и сега си е такава БТВ, но локализирана в определен регион.
И формално се води между две страни.
Всичко се прави за едно според мен - да не се официализира световната война, щото там оръжията стават други и там няма седмица или три дни за унищожаване на дадена територия.
Практическото унищожаване на света ще е за около 3 часа. Айде - нека са 33. Толкова, колкото е полетното време на първа и втора вълна стратегически ракети.
Засега, колкото и да пустосвам краварите - все още се ограничават в рамките на допустимото, като и там и при руснаците има горещи глави /да оставим настрана разни палета като шляхти, умнокрастави тук и там и т.н./
Ами от това положение до другото има дет се вика - разминахме се на една боя разстояние.
Всичко това не изключва, че може дълго време да се правят великите сили на хампета, че се води локална война.
Както е в момента.
Не, принце - месо има и ще има, докато съществува това надлъгване.
Целият въпрос е - кога болшинството хора ще проумеят, че ги използват за краварски цели.
Не съм оптимист.
А остава и въпросът - като проумеят - какво?
Ами значи хегемонът да се срине!
А той, дали ще е съгласен, без да се опита да завлече всички със себе си?
Все въпроси, въпроси и все не за оботени.
Но кого да въоръжават...ххе!
То е казано - до последният украинец.
Това, дето не казват е - след това ще видим кого още.
Но се подготвят.
Не ли?