Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Май 22, 2026, 23:17:00

Автор Тема: Русия (Re: Russia)  (Прочетена 9182386 пъти)

Imko1, Bacho Кольо, Дърт Вейдър и 136 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 12840
    • Профил
Re: Русия (Re: Russia)
« Отговор #36060 -: Днес в 18:52:20 »
Ако яйцето се счупи отвътре - излюпва се пиленце. Ако яйцето се чупи отвън - правиш омлет.
Населението проглежда. Пропагандната машина измислена и усъвършенствана миналия век, е много яка и работи на пълна пара. Най-подвластни са й политиците, всичките са облъчени. Населението - има и необлъчени, а има и много, които тепърва проглеждат. С тая пропаганда, Русия и да е спечелила войната, никой нямаше да разбере. Сега на собствен гръб... остават фанатиците - политиците и хранилките им. Първите жертви на пропагандата са политиците, те нищо няма да разберат никога.
Не можеш да проумееш глупостта.

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8925
    • Профил
« Отговор #36061 -: Днес в 19:16:32 »
Цитат на: kаily
С тая пропаганда, Русия и да е спечелила войната, никой нямаше да разбере.

Като се обясни по правилния начин, всеки разбира. Не знаеш приказката за циганина, който не искал да дава дъщеря си за жена на царския син  :i_laughing:
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36062 -: Днес в 19:35:50 »
Не разбира! Не знам приказката, но имам личен опит с разбирането и с правилните начини. Имах приятелче от едни други времена, повече от 20 години, от други места, по-млад от мен, с годините се загубихме, после пак се намерихме из фейса и така си другарувахме, докато Путин виноват почна да ни разделя. Опитвала съм по милиони различни начини да му отворя очите, поне фактите да види. Не става, извърта се като глист и пак неговото си. Фактите ги заобикаля или тълкува по начин, по-извит от каяурсулите. Чудовищно изкривяване. Махнах го от приятели да не ми дращи по стената, но продължих на месинджър поне още година, докато ми се инчанчи тотално изчанчалото и го блокирах съвсем преди около година. Оня ден по повод 9-и май едно друго приятелче от ония времена обясняваше, че и той най-накрая го блокирал, когато започнал да му обяснява какъв велик борец за свобода е Бандера.
Ми не става...Няма правилен начин.

А ако искаш Путин да пусне ядрена над София, примерно, че да разберат всички.. ми те тия, де разбират, са разбрали отдавна, де не разбират, .. или да кара наред, пък Господ ще разпознае своите.

Нещата толкова са загнили, че ако организмите имат сили, ще се самоизлекуват накрая, което остане. Ако Путин удари на едно място, само ще затвърди западната пропаганда, на елитите не само че не им пука, ами и искат точно това, нали се борят да ликвидират населението до половин милиард.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36063 -: Днес в 20:07:00 »
Цитат на: kаily
А ако искаш Путин да пусне ядрена над София, примерно, че да разберат всички ...

Едно "Сармат"-че над 23-ти и 24-ти избирателен район в София е добра идея, отдавна съм го казал. С това ненормалниците в БГ ще намалеят 3-4 пъти.

А правилният начин е описан в приказката, за която споменах.

:popcorn:
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36064 -: Днес в 20:15:38 »
Ако си в София, може. Ако не си, там, където си е още по-добра идея.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36065 -: Днес в 20:33:25 »
Ако ти си в София, проблемът си е твой. А проблемите на всички българи (от Освобождението насам) идват от тия, дето са наблизо до жълтите павета.

Неактивен lucho

• Just Member
  • Коментари: 12324
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #36066 -: Днес в 20:49:39 »
А бе и във Варна има твърде много жълтопаветници, нищо че нямаме жълти павета.

Активен Giuseppe

• Just Member
  • Коментари: 12315
    • Профил
« Отговор #36067 -: Днес в 21:10:37 »
Quote (selected)
Едно "Сармат"-че над 23-ти и 24-ти избирателен район в София е добра идея, отдавна съм го казал. С това ненормалниците в БГ ще намалеят 3-4 пъти.
Пак неосведоменост! Общо двата района избират 31 депутати. Мизер - 13%!
 :smokin:
п.с. що се отнася до ненормалниците - жалко и за Асолчето и за Бачо Кольо! А част он "ненормалниците " ше се спасят - по празник тези части почти опустяват!
 :bigok:
а, освен това само 14 от тях са за ПБ - ше рече, ползата за Бъл...пардон, за Максуда ще е отрицателна - доста под 50% за ПБ са избрани от тези райони! Абе четете бе! Четете, че ше си изтепате електората съвсем!
 :popcorn:
« Последна редакция: Днес в 21:26:08 от Giuseppe »
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36068 -: Днес в 21:36:45 »
Пак не си разбрал. ПБ са малкият проблем. Големият - ГЕРБ и ДПС-НН. А най-големият - тъмносините, които там се въдят като хлебарки.

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #36069 -: Днес в 21:55:58 »
Путин пак виноват. Тоя път що не бахне по развъдниците на хлебарки...