Дърт Вейдър и 317 Гости преглежда(т) тази тема.
Quote (selected)This site can’t be reachedThe webpage at https://colonelcassad.livejournal.com/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.ERR_FAILEDОт мойта локация това ми дава. А допреди час си бачкаше.
This site can’t be reachedThe webpage at https://colonelcassad.livejournal.com/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.ERR_FAILED
При мен работи.
Какъв е бил този Олег?
Народното събрание осъди руската военна интервенция в Украйна
"Все улыбаемся и машем! Главное, чтобы назад наши не пришли!"Реакция жителей Харьковской области на российские танки.https://t.me/boris_rozhin/21982видео
В ход пошла цензура: Facebook заблокировал страницу РИА Новостей за публикацию информации об Украине.Скорее всего, к завтра-послезавтра подобной цензуре подвергнется большинство российских СМИ.
В Епицентър:Одобрявате ли военната операция на Русия в Донбас?Да 67%Не 33%Нямам мнение 0%
Чай сега да излязат говорещите глави, от галъп, калъп и други тогава да видиш как 98,98% от българите подкрепят Украйна.
съвсем съзнателно си кривят душичките
А иначе маските паднаха - пиленцта от хранилката на Хера нека пописукат за последни трошички.
Украинские силы вокруг аэропорта Гостомель жалуются, что находятся под постоянным прессингом авиации ВКС. Однако сообщают, что в аэропорт пока не прибыло ни одной единицы бронетехники. Ни по земле, ни по воздуху.
Quote (selected)А иначе маските паднаха - пиленцта от хранилката на Хера нека пописукат за последни трошички.На следващият народен съд ще му бъде нооо лесно, всичко ще е подкрепено с аудио/видео самопризнания.
Украинские и венгерские СМИ сообщают , что венгерское меньшинство в ряде райнов у границы с Венгрией планирует провести референдум о присоединении к Венгрии . Также в сеть слили решение об аннексии украинской территории Венгрией для защиты этнических венгров .
За нов лидер на проруска Украйна е абсурд да се издига "етнически руснак".Новият лидер на Украйна ще бъде най-вероятно Медведчук.Чистокръвен проруски УКРАИНЕЦ. Путин е кръстник на неговата дъщеря!
Quote (selected) Украинские и венгерские СМИ сообщают , что венгерское меньшинство в ряде райнов у границы с Венгрией планирует провести референдум о присоединении к Венгрии . Также в сеть слили решение об аннексии украинской территории Венгрией для защиты этнических венгров .
Огнян Минчев: Русия не е управлявана от Бог, а от безмилостен служител на Злото, диктатор - агресор.Все съм си мислил, че са с акъла си, но го правят за пари, вече се съмнявам, че сами си вярват на лъжите!
Но пак ви казвам, много е вероятно, военната кампания на Путин да е съгласувана със САЩ, САЩ е в слаба позиция и се разиграва театър, да не падне реномето им в света и пред американския избирател.
Мълния!Руската армия превзе АЕЦ ЧЕРНОБИЛ!!!
"Войските на окупаторите влязоха от Беларус в зоната на централата Чернобил. Членовете на Националната гвардия, които защитават депото, им оказват упорита съпротива", заяви съветникът в "Телеграм".
Мълния!Възстановено е подаването на вода към Крим.Руските войски контролират канала от Днепър до Крим !https://ria.ru/20220224/kanal-1774876399.html
КРЫМСКИЙ КАНАЛ НАПОЛНЕН, ВОДА ПОШЛАhttps://t.me/mig41/13155
Бе аз не съм много Ок с правописа, ама това от John Kerry ли е или от Jim Carrey?
Украинские и венгерские СМИ сообщают , что венгерское меньшинство в ряде райнов у границы с Венгрией планирует провести референдум о присоединении к Венгрии .
Днеска беше звезден ден на българската "интелектуална" либерастия. Толкова лой се изля от телевизора, че ме е страх да мина покрай него. Избиха една влакова композиция комплекси. Уникална манипулация! И доста бяха интелигентни хора. Следователно съвсем съзнателно си кривят душичките.
Просто за тия години мръсотия дето се изсипа сега трябва да им го върнат тройно.
John Kerry urges Putin to not let Ukraine invasion distract from combating climate change
пълно зачистване и без милост сеч на всичко дето се съпротивлява.
Кой е по-верен на господаря.
За съжаление са меки славянски души, и ние сме така, само англосаксите и германците са способни на "зачистване без милост".
Мисля следното, няма никаква Украйна, както няма България, има схватка Русия - САЩ, Украйна е само обект, географски топоним. Всичко останало е пропаганда, димна завеса, да не се разбере какво става.
1. ВС РФ заняли Сумы и еще несколько населенных пунктов Сумской области.2. Бои продолжаются на окраине Харькова.3. В ЛДНР сообщается об ограниченном продвижении и серьезных потерях ВСУ, 4. ВС РФ заняли большую часть Херсонской области.5. ВДВ РФ заняли аэродром Гостомель под Киевом. НГУ пытаются отбить его, опасаясь высадки на аэродроме сил Псковской бригады ВДВ.6. США считают, что Киев падет в течение 96 часов. Британия объявила, что власти Украины вывезут во Львов.7. МО РФ заявила, что все задачи на сутки выполнены успешно.
США считают, что Киев падет в течение 96 часов. Британия объявила, что власти Украины вывезут во Львов.
Quote (selected)США считают, что Киев падет в течение 96 часов. Британия объявила, что власти Украины вывезут во Львов.Eee, не вярвам толкова да се туткат!То верно - събота и неделяяя, отгул, туй онуй, ама едва ли чак пък толкоз!
Начальник Объединенного Комитета начальников штабов армии США генерал Марк Милли ожидает падения Киева в течение 72 часов.