За кръвта в случая носи главна вина предателското обкръжение в Кремъл, което влияе на решенията на Путин от последните седмици.
Мда, слуга на двама господари... Ами няма такова нещо в природата или ако има е пол@ция (с извинение)! Войната се води с военни средства и според военната логика. Води се до победа, а не до преговори!
Преговорите са за преди и след, но "сега ще си починем и ще преговаряме, а после пак ще се бием" - за мен звучи малоумно!
Не съм убеден, че около Путин няма някой Жуков, но не разбирам защо не му се даде път.
Какво толкова се очаква да стане, ако се изтъпанят НАТОските, израелските и знам ли още какви, "съветници" от Мариопул? Някой ще се трогне, ще си посипе главата с пепел, ще обещае "аз повече така няма да правя"?
Ами шефа на МВнР на ЕС заяви, че очаква победа на бойното поле??? Това е човек, от когото се очаква да търси дипломатически решения на конфликтите???
Все едно в инфо войната промяна няма да има - цензурата е наложена. 1984 е бледо копие на това, на което сме свидетели в момента!
Русия ще бъде притискана от "колективния запад", а това е зле и за нея и за многото народи (държави) заложили на нейната победа!
Смятам, че трябва да удари жестоко и страшно, да приключи с Азовсталь и то така, че останалите нацита в КИев и къде да е , да се потят и на сън!
ПС. Извинете за дългия флейм - това безсмислие не ми понася!