Зеленският дал заповед за започване на бойни действия на руска територия
А вий си продължавайте преговорите, продължавайте... да видим докога :(
Зеленски може да издаде заповед и за превземането на Москва или нещо като "Напред към Москва"...аз дори отдавна очаквам нещо такова да изтропа, щото руснаците май започнаха да се подпичкват с тази война и тва може да ги включи на "сериозно" отношение.
Иначе, четейки това, изплува в мен един отдавнашен спомен от детските ми години, но трябва да съм бил пресен тийн, щот вече съм имал представа изглежда от география.
Та, ходя си аз по плажа на Варна и чувам викове на някакъв влизащ в морето - "След мен, след мееен...който е за Одеса - след мееен" и замаа с ръце и крака на 10 м. от брега.
Бях в чистото си съзнание страшно впечатлен, още повече, че се фърлиха още няколко такива и пред мен морето закипя от мааане на ръце и крака!
Дет се вика, застинах "стреснат, трогнат, очарован..". Тогава нямах представа ни от идиоти, ни от бабаити или други подобни.
Просто бях възхитен!
Възхищението ми трая около десетина секунди, може би, щото лидера драпащ към Одеса, зави успоредно на брега и след малко и към самият бряг.
Следващите го...каквито и да са били - също.
В полудетските ми очи за десетина секунди се смениха възхищението и разочарованието.
Може още от тогава да ми се е набило в невинната главица, да не вярвам никому.
Пък и добих първа представа за това - що е идиот, бабаит, откачалка или все от този сорт херои, като с термините за тях се запознах доста по късно.
п.с.
Нали не внесох твърде много спам?