Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Март 15, 2026, 22:14:19

Автор Тема: Русия (Re: Russia)  (Прочетена 7841758 пъти)

дедо Барми и 243 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Banana Joe

• Just Member
  • Коментари: 3563
    • Профил
Re: Русия (Re: Russia)
« Отговор #35940 -: Март 13, 2026, 14:46:34 »
Кайли,  :notworthy:

Нямам намерение да се бия в еврейски интерес.

А това е новата клетва  :ok:
*********   ☫    *********

Активен дедо Барми

• Just Member
  • Коментари: 2035
    • Профил
« Отговор #35941 -: Март 14, 2026, 09:05:14 »

Призывы и лозунги Общероссийского штаба протестных действий к патриотическому автопробегу «Красные крылья Победы», посвящённому 35-летию Всесоюзного референдума 17 марта 1991 года о сохранении СССР
...Наш образ Родины — СССР!
Человек труда должен жить, а не выживать!
За сильную, справедливую, социалистическую Родину!
Наша цель — социализм, наш символ — Красное Знамя Победы!
Слава великому советскому народу — поколению энтузиастов-первопроходцев и победителей!
Ленин — Сталин — социализм — Победа!
Слава Российской армии — продолжателю великих побед и свершений!

За Родину! За социализм! За нашу Победу!
https://gazeta-pravda.ru/issue/25-31806-1316-marta-2026-goda/prizyvy-i-lozungi-obshcherossiyskogo-shtaba-protestnykh-deystviy-k-patrioticheskomu-avtoprobegu-kras/
[Партия торжественно провозглашает: нынешнее поколение советских людей будет жить при коммунизме! Без Сталина в Мавзолее] Открытие XXII съезда КПСС // «Правда», 19 октября 1961

Неактивен otvrat

• Just Member
  • Коментари: 10317
    • Профил
« Отговор #35942 -: Март 14, 2026, 10:34:17 »
Напротив. Всичките му "нас опять кинули" са предателства на Русия в интерес на Израел.
Верно? Я виж какво ломотел Песков.

Жив да не бях! Четири години са доста дълъг срок за загряване на очевидното, но все пак, по-важното е, че процесът на затопляне е започнал.

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 28450
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
« Отговор #35943 -: Март 14, 2026, 20:10:09 »
Напротив. Всичките му "нас опять кинули" са предателства на Русия в интерес на Израел.
Верно? Я виж какво ломотел Песков.

Жив да не бях! Четири години са доста дълъг срок за загряване на очевидното, но все пак, по-важното е, че процесът на затопляне е започнал.
Като гледам на теб повече ти трябват.
От всички появяващи се туканка периодично само на теб в междуушието ти още кънти залпа на Аврора.
Другите са приели че САЩ, Китай, РФ са капиталистически.
За ЕсЕс още не е измислена класификация, самонараняващите организирано с идея да се самоубият общества са новост при цялата ни милионгодишна история.
РФ е капиталистическа страна със специфичен "славянски капитализъм" да не кажа "капитализъм с човешко лице", за разлика от католическия и протестантския канибалски капитализъм.
Путин е на мястото си и се справя според ситуацията.
Не се покланя на израелския ционизъм ( за разлика от Тръмп, покрай първородната приинцеса Иванка вече кабалистка ) , плете си кошницата и прави каквото може с това което има.
Само овехтели марксисти ленисти ( с фетип към кухарката ) могат да очакват нещо различно.
Икономиката е дълга игра, няколко пъти "нас опять кинули" и оня дето ги е "прецакал" взел че изтекъл в реката.
Редовите израилтяни, какато и руснаци, американци, китайци.... българи са еднакво нещастни в битието си.
ЕС е вреден за вашето здраве!

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #35944 -: Март 14, 2026, 20:58:10 »
РФ естествено стада от санкциите, няма да засягам и ползите от консолидирането на нацията и всички произтичащи от това ползи.
Покрай санкциите обаче Путин успя да постигне това за което се бори от началото мандата си.
Изтичането на капитал от Русия, при това не просто, капитал, а каймака на ограбването.
При цялата информираност на банките и те не зная колко пари ( вероятно с равностойността на няколко Аляски ) изтекоха след "престройката" на запад.
Този доларопровод от няколко години е запушен, даже връща малко в реверсивен режим.
« Последна редакция: Март 14, 2026, 21:03:56 от buratinob »

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
  • Коментари: 497
    • Профил
« Отговор #35945 -: Март 14, 2026, 21:13:06 »
РФ естествено стада от санкциите, няма да засягам и ползите от консолидирането на нацията и всички произтичащи от това ползи.
Покрай санкциите обаче Путин успя да постигне това за което се бори от началото мандата си.
Изтичането на капитал от Русия, при това не просто, капитал, а каймака на ограбването.
При цялата информираност на банките и те не зная колко пари ( вероятно с равностойността на няколко Аляски ) изтекоха след "престройката" на запад.
Този доларопровод от няколко години е запушен, даже връща малко в реверсивен режим.
Бих казал че си прав.
Но все пак им се иска във френските и английските замъци.
Но лошо папа не дава.
Чакат кога ще умре.
Мен даже ми е интересно кво ще е след това.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #35946 -: Март 14, 2026, 21:21:27 »
Старата дилема:
Да искаш, да можеш, да направиш...

Quote (selected)
Мен даже ми е интересно кво ще е след това.
Всички се вълнуват от това.
Първият опит Медведев беше фиаско, а часовникът тиктака.

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8737
    • Профил
« Отговор #35947 -: Днес в 12:44:02 »
Цитат на: buratinob
Само овехтели марксисти-ленинисти могат да очакват нещо различно.

Аз очаквам от Русия съвсем различни неща, но не съм ни марксист, ни ленинист, а зъл сталинист.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Неактивен otvrat

• Just Member
  • Коментари: 10317
    • Профил
« Отговор #35948 -: Днес в 14:58:37 »
но не съм ни марксист, ни ленинист, а зъл сталинист.

А случайно да знаеш какъв е бил Сталин? И какво е повтарял на всяка втора дума?

От всички появяващи се туканка периодично само на теб в междуушието ти още кънти залпа на Аврора.

Баси майтапа! Когато казвах, че съвременна Русия е класическа империалистическа държава, която се бори за сфери на влияние и иска да нахрани гладните си олигарси – бях „жълтопаветник“ , „дебил“, „ципсо пропагндатор“ и кво ли не . Когато се оказа, че всяка моя дума за развитието на тази война се потвърди – изведнъж станах „овехтял марксист“. Късопаметнико, знам, че не е удобно, ама тъй, за дребната си душица, земи попрегледай архива да видиш кой какво е писал по тези въпроси. Включително и твоите кандидатстудентски бисери. И измисли нещо по-интелигентно от „овехтял марксист“. Аз се гордея с това, ама половината форум се черви, щото го подсещаш какво е писал едно време в „мотивите“.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #35949 -: Днес в 16:06:19 »
Quote (selected)
земи попрегледай архива да видиш кой какво е писал по тези въпроси
Ще трябва да те разочаровам, но аз толкова не мога да изпия че да пиша за РФ като комунистическа.
Славянска, християнска да.
Винаги и в Сега съм твърдял че РФ е капиталистическа, макар и със собствен прочит на капитала и към няс няма сантименти, а интереси.

Quote (selected)
бях „жълтопаветник“ , „дебил“, „ципсо пропагндатор“ и кво ли не
Не си се променил!
И днес люто кълнеш Путин в лично качество като да ти е направил или е отказал да ти направи нещо интимно - точно като изброените индивиди.
Е има и малка разлика, на тях им е изял безплатния десерт, за теб е предал светото дело на комунизма.
Да знаеш първите са по-прави, ако не ги бяха изработили родителите им щяха да са потомствена червена аристокрация, а не като сега да им се налага да се доказват пред нов господар.
« Последна редакция: Днес в 16:29:02 от buratinob »

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 12526
    • Профил
« Отговор #35950 -: Днес в 16:34:07 »
Спецпредставитель Путина Ушаков «послал нах*й» официальных советников Макрона, которые приезжали в Москву — об этом пишет Financial Times

Эммануэль Бонн и Бертран Бухвальтер хотели убедить Путина в необходимости европейского посредничества в мирных переговорах c Украиной

По информации СМИ, Ушаков им заявил: sorry, actually, no we don’t, fuck you
Не можеш да проумееш глупостта.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #35951 -: Днес в 16:35:31 »
Quote (selected)
FT описва разговорите по-образно: "Според запознати с въпроса френските представители призоваха Москва да приеме, че европейските съюзници на Киев трябва да имат място на масата за преговори. „Отговорът на руската страна, изразен от Ушаков, беше по същество: „Съжалявам, но всъщност не, майната ви“, заяви високопоставен европейски дипломат."
https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/rusiya-otryazala-grubo-frenski-pregovaryashti
Кайли първа го е пуснала. :)))

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
« Отговор #35952 -: Днес в 18:10:54 »
Руснаците направиха малко чудо.
Допуснаха ги най-накрая на зимната Параолимпиада.
Пратиха шест човека и взеха 12 медала от които осем златни.

И все пак да попитам защо евреите и американците не ги махат от разни олимпиади и параолимпиади?
Или това е друго? А?
« Последна редакция: Днес в 21:47:45 от AnonimusBG »

Активен дедо Барми

• Just Member
  • Коментари: 2035
    • Профил
« Последна редакция: Днес в 19:20:45 от дедо Барми »
[Партия торжественно провозглашает: нынешнее поколение советских людей будет жить при коммунизме! Без Сталина в Мавзолее] Открытие XXII съезда КПСС // «Правда», 19 октября 1961

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
« Отговор #35954 -: Днес в 20:16:09 »

Да така е.
От два дни има проблеми с Телеграм.
Проблем е да се отвори някакво видео например.
Без да оправдавам блокирането, което ми пречи и на мен да попитам все пак защо Паша Дуров клекна след като го арестуваха във Франция, но предпочете да изгуби най-голямата част от абонатите на Телеграм(попитайте колко от вашите познати имат Телеграм), но да не сътрудничи с руснаците.
Всички в Русия освен във вътрешния MAX отиват в IMO.

Активен Maximus II

• Just Member
  • Коментари: 10012
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #35955 -: Днес в 21:52:49 »
клекна след като го арестуваха във Франция, но предпочете да изгуби най-голямата част от абонатите на Телеграм(попитайте колко от вашите познати имат Телеграм), но да не сътрудничи с руснаците.

Не е далече денят, когато всички такива ще се сетят че са руснаци и ще поискат да се върнат в Матушката. И ще им простят, а аз не бих, може би защото не съм руснак. Но, Бог да поживи Русия, в нея ми е надеждата.
Елити, които са загубили усещането за собствената си историческа необходимост, винаги търсят външно одобрение.