Не разбира! Не знам приказката, но имам личен опит с разбирането и с правилните начини. Имах приятелче от едни други времена, повече от 20 години, от други места, по-млад от мен, с годините се загубихме, после пак се намерихме из фейса и така си другарувахме, докато Путин виноват почна да ни разделя. Опитвала съм по милиони различни начини да му отворя очите, поне фактите да види. Не става, извърта се като глист и пак неговото си. Фактите ги заобикаля или тълкува по начин, по-извит от каяурсулите. Чудовищно изкривяване. Махнах го от приятели да не ми дращи по стената, но продължих на месинджър поне още година, докато ми се инчанчи тотално изчанчалото и го блокирах съвсем преди около година. Оня ден по повод 9-и май едно друго приятелче от ония времена обясняваше, че и той най-накрая го блокирал, когато започнал да му обяснява какъв велик борец за свобода е Бандера.
Ми не става...Няма правилен начин.
А ако искаш Путин да пусне ядрена над София, примерно, че да разберат всички.. ми те тия, де разбират, са разбрали отдавна, де не разбират, .. или да кара наред, пък Господ ще разпознае своите.
Нещата толкова са загнили, че ако организмите имат сили, ще се самоизлекуват накрая, което остане. Ако Путин удари на едно място, само ще затвърди западната пропаганда, на елитите не само че не им пука, ами и искат точно това, нали се борят да ликвидират населението до половин милиард.