Явно съм бързал (за къде ли?), извинявай.
- Връзката е, че тази тема съм я започнал заради публикация в "Гласове", където съм написал мнение. И то е от 23 февруари. Лайт-мотива на статията бе, че др. Цицерон, отпаднал днес от Парламента, се домогвал евентуално до по-висш пост в държавата, за сметка на Шефът си, ББ. Окрилен вероятно от началниците му иззад Локвата, ЦЦ в последните месеци показа чутовна активност, изобретателност и бе силно напорист по всякакви истински или фейк-въпроси. И аз допуснах тогава съвсем основателно, вижда се от цитата в началото на тази тема тук, че ЦЦ няма да играе цяла пролет тъдява балет, а че това, за радост на плебса ще приключи скоро по някакъв начин и той ще бъде принесен в жертва. Което и стана. Т.е. допуснал съм развитие на ситуацията в тази посока, на интригата и съм предрекъл крайният резултат - случил се днеска.
Така, сега продължавам да предричам, че сагата съвсем не е завършила, а тепърва започва. Тя е свързана пряко с констелацията на калните борби в задлоквието. Единият от двамата авери до неотдавна, обаче е свързан с таваг. Т., докато другият - Пнтелей Пътник от днеска, е свързан с разни трибуквени служби, които пък, не се числят всред любимците на Т. Тоест, вторите днес загубиха, а те са отмъстителни и ще има още "отстреляни" подчинени и привърженици на Т... До момента се дадоха свидни "жертви" и тези няма да са единствените приключили полит-кариерите си.
ПП Всичко е дъФка за ума тук по-горе и няма никакво сериозно значение. Опира се на друго виждане за различните съотношения и зависимости извън видимостта. А тя е много измамна и прикрива други неща.