Я, този с непроизносимия прякор пак се е разбеснял.
Но винаги след като този с палиндромния прякор се самозабрави.
Нали току го наричат принц, вярва си и му се иска да подерибейства. Нали сега му дадоха и сопата. Дай им на такива власт, па гледай сеир.
Ех, Македонски, защо не умря при Гредетин -- сопата винаги е била в мен и винаги е била по-голяма от тази на Ной, или на господата Blonde и Blue. От самото създаване на този форум. Ама откъде толкова акъл да се съобразят тези неща.
Към мен лицето отдавна има тежка неприязън, периодично избиваща във властова агресия.
Ласкаете се. И се надценявате. Дръжте се прилично и няма да има "неприязън".
В тази тема се намеси с нелепа забележка за блоковете на пирамидата (виж напр. тук:
https://societe-chez-kerpeden.eu/index.php?topic=64.msg142691#msg142691
я да видим колко е нелепа забележката:
А защо мислите, че камъните са полагани линейно? Един по един?
написана в отговор на този коментар:
А според теб? Нали ти си специалистът? Досега не си казал нищо определено. Нямам нещо против да не знаеш, както казах нормално е, но поне недей усуква, че и да се държиш високомерно.
която пък е написана в отговор на този:
Кое е противоречието, че не схващам? "Необяснимо високата скорост"? Я кажи колко би била приемливата скорост според теб.
И в твоя отговор на коментара на команчи ти ненужно ескалираш нивото на агресия. Това ти го казвам като администратор.
и тук:
https://societe-chez-kerpeden.eu/index.php?topic=64.msg142694#msg142694
Самата сметка, която беше направена тук, говори за това.
Иначе следва, че всичко изписано тук досега за строежа на пирамидите е клатене на листата в гората и генериране на паразитен трафик.
И с този тон, трудно ще получите обяснения. Помислете за това, докато чакате.
Я да видим какво точно съм отговорил. И на какво точно съм отговорил:
Някой казал ли е, че мисли така. И какво впрочем следва, ако не е? Чакам да чуя обяснения.
И тук ескалирате ненужно агресията в дискусията. Особено с последното си изречение. Помислете за това преди да хвърляте обвинения за неприязън -- дали вие не я проявявате пръв.
и тук:
https://societe-chez-kerpeden.eu/index.php?topic=64.msg142702#msg142702
), колкото после да има повод да ходи подир мен, да си измисля за какво да ме ругае.
Я да видим какво точно отговаряте на този мой коментар:
Ау, самата сметка говорела. Ами мен, както и да го погледнеш, сметката ме озадачава. И не само мен. Например, ако приемем, че са слагали не по 1, а по N блока едновременно, значи трябва да са ги и произвеждали, и извозвали дотам N пъти по-бързо. Което например за N=10 прави по 1 блок за по-малко от половин минута. Иначе на тона ми намерил махна, моля ви се!
За мен вие ескалирате агресията, а после се оплаквате, когато ви отговорят със същото. Вижте там какво гласи принципа WYCIWYG или поне си припомнете старата българска поговорка "каквото повикало, такова се обадило".
Ало, „принца“, бъди добър или да се държиш прилично, или да ме изгониш от форума просто защото ме мразиш. Няма защо да си измисляш поводи да се заяждаш с мен.
Поводи няма нужда да си измислям, ти сам ги даваш. Спасява те само това, че по-голямата част от останалите все още не са научили за какво се използва бутона "информирай модератор".
И не, няма да те гоня, ще се "гавря" с теб всеки път, когато се самозабравиш и ескалираш агресията в дискусиите. Ясен ли съм?
Пет пари не давам кое от двете ще избереш, но и няма да търпя да безобразничиш за моя сметка, само защото държиш тоягата на форума.
Сега ще ви кажа пак нещо като администратор -- ако още веднъж си позволите в нормална дискусия в нормална тема във форума да използвате като аргумент администраторската ми позиция тук, ще ви накажа поне за един месец. Не за друго, а защото сами поискахте модераторите в този форум да не са анонимни.
И аз пет пари не давам какви чувства ще предизвикам във вас, но няма да търпя повече да безобразничите за сметка на форума.