Този материал с Интервюто е от преди доста време, мерси, че ме подсетихте...
Един пасаж от Кайли-текста със концентратите-Зрънца ми пасва много добре на триуменията за част от "действителността". Проблемът е с приемане на официалната концепция за живота и всичко около него. И не е дали има, след опване на жартиерите, продължение под друга форма, място и безвремие, а дали настоящата действителност, старателно изкривявана до неузнаваемост отговаря на налаганата картина.
Поради обема на информациите, хроничната ми липса на време и др. подобни, не ми се навлиза в дълбочина. Още повече, че повечето пунктове са доста еретични (не на плоскостта религия). Ще ви ги пусна като отделни точки, пък който се интересува - търси и намира...
1. Историческата хронология на сегашната цивилизация е постулирана от двама монаси, някъде 15 век в средна Европа. Представям си какви информационни масиви са "имали" за да премелят и напъхат някакви спомената тук-там събития в сегашните рамки! Имаше едни учени в СССР, Анатолии Фоменко и Глеб Носовски с колектив - те създадоха "Новата Хронология". Направиха сегашната на пух и прах...
2. В големите Европейски градове, при разкриване на улици около стари здания от преди няколко века и пр. квартали, се е установило, как надолу в почвата са заровени по един, два етажа и мазите с истинските основи на сградите... И това е повсеместно из цяла Европа. Рим е разкопан също неотдавна...
3. Намерени са и разкрити отчасти мрежи от множество невероятно дълги тунели, даже (вероятно) и трансконтинентални...
4. Горите на Сибир са някъде на 300 г. Подпочвено има огромен леден нанос под нея от солена вода с дебелина няколко, до и повече метри. По утаената сол е изчислено кога Сибир е бил залят с океанска вода. Посоката е Северо-Запад към Юго-Изток.
5. Черно море е пълно с серо-водород. Вероятно от гниенето на органични материалил - огромни количества, а Украйна е с наносен чернозем, вероятно донесен от другаде след природни катаклизми.
6. Множество обществени сгради (църкви основно) са ориентирани по географските посоки. Ако се продължат линиите паралелно на стените/основите Юг-Север от Европа, те се кръстосват нейде из Гренландия. След 17 век тази пресечна точка е където сега е северния полюс...
7. По въпросът "Къде си мислим, че живеем" от интервюираният дрогар, много сполучливо се довнаждат онези 250 въпроса и повече по темата дали "Хоризонта е действително закръглен или е права черта"... Тази точка "7" е свързана с Герба на ООН, защо маршрутите на междуконтиненталните полети са на зиг-заг по глобуса, а на картата на ООН са прави линии... Въобще това е огромна тема с потенциал да побърка даже не толкоз глупави хора...
8. А ако се хванем с религиите, езотериката и прочие модерни науки, "науки" и не само - то лудницата става на 1000%.
'айде, със здраве!