Мики, твоите линкове ми се сториха в началото много интересни и си ги извадих в браузера, та когато имам време да попогледам малко... И понеже съм много зает, така и не успях да ги изгледам. Да - ама - не! Бе сметка без Плъховете... Повярвайте, вече ми се гади от цялата помия в която сме вкарани да живуркаме - бях сюрпризиран със следното съобщение в черен екран: Video unavailable / This content is not available on this country domain. (???!) Пояснението гласи: Certain features have been disabled for this video
In response to user reports, we have disabled some features, such as comments, sharing, and suggested videos, because this video contains content that may be inappropriate or offensive to some audiences.
- Явно вече са обезпокоени, че Котката е изскочила от торбата или, най-малкото, че парадигмата ИМ, тази на която ТРЯБВА да вярваме не е в никакъв случай точно такава или дори - действителна. Инак за какво ще спират това видео?
Така, че в най-скоро време ще шунтирам всякакви гъглета, сурати, туби и пр. "дарове" на Данайците и преминавам изцяло на Яндекс. Пък когато прекъснат достъпа до Там, то и аз ще прекъсна всякакъв мой достъп до Тези тъдява. И нека споделя, неотдавна се убедих, че маса немски акаунти и пр. - т.е. хората, са напуснали сурат-тефтеря и пр. "пристанища" заради зверската цензура и триене. Те са се прехвърлили в руските им еквиваленти. Пишат си на немски там и "попържат" техните си чорбаджии и пр. и пр. на воля... Та в този смисъл, дали не е добре да се подсигури друго, огледално пристанище на тази тук Керпеденска гемия, щото по сегашният пир припкат страшно много плъхове и какви ли не други неприятни био-единици.
... И между другото, от Яндекс-търсачката ми изскочиха цяло стадо линкове на тези филмчета, където мога да си ги гледам на воля.