Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Юни 09, 2025, 05:57:32

Автор Тема: Украйна  (Прочетена 675184 пъти)

Звездоброец и 31 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 26968
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
Re: Украйна
« Отговор #3720 -: Юни 08, 2025, 20:30:22 »
Quote (selected)
Това, че светът видя, че демокрацията има куп кусури ли? Че тя е система, която работи само при едно условие - мнозинството е съставено от читава маса единици.
Не че нещо, ама демокрацията е избутала векове само в условията на град държава и то при условие че мнозинството от читавите - роби и даже матрони не са имали право на глас.
В наши условия бързо си показа кусурите.
ЕС е вреден за вашето здраве!

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
  • Коментари: 259
    • Профил
« Отговор #3721 -: Юни 08, 2025, 20:48:57 »
Където има демокрация някой някъде на друго място страда заради тяхното щастие.
По друг начин не става.

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 11558
    • Профил
« Отговор #3722 -: Юни 08, 2025, 21:04:56 »
И кое му е упешното Кайле?
Дълбоката държава, мосад, рокфелер, блекрок - не знам кои са. От 1990 ръчкат из цяла Източна Европа да я пращат на война срещу Русия, сал хохлите излязоха идиоти. Засега. У нас опростачването и антиРусията също върви с пълна сила, но понеже нашите жълтопаветници са и страхливи цървули, на война няма да идат, та затова у нас експериментът е само успешен.

А за демокрацията ... управляващи, които се избират за 4 години, докато се огледат и ослушат, мандатът свършил. А тия, дето дърпат конците зад тях, планират не в петилетки, а във векове. Кукловодите планират с векове напред и водят играта. Какво тук значат 4-5 години.
Не можеш да проумееш глупостта.

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8464
    • Профил
« Отговор #3723 -: Днес в 00:07:38 »
Цитат на: kаily
нашите жълтопаветници са страхливи цървули

За съжаление страхливи цървули са около 99% от (нас) българите. А не само жълтопаветниците.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.