Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Януари 02, 2026, 21:45:39

Автор Тема: Украйна  (Прочетена 962852 пъти)

Imko1 и 309 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен onzi

• Just Member
  • Коментари: 8124
    • Профил
Re: Украйна
« Отговор #4020 -: Декември 30, 2025, 22:40:21 »
не четеш къде требе. погледни примерно оффнюз:
Quote (selected)
Как реагира светът към обвиненията за нападение на резиденцията на Путин: Типични руски лъжи

Кремълските твърдения за атаките не се основават на никакви солидни доказателства, заяви днес антуражът на френския президент Еманюел Макрон. "Руските власти, самите те, казват едно нещо за онова, което действително се е случило, а после казват напълно обратното“, казват от антуража на президента, цитиран от БТА.
https://offnews.bg/sviat/kak-reagira-svetat-kam-obvineniata-za-napadenie-na-rezidentciata-na-pu-858331.html

освен антураж макронски светът се състои от външния на укр сибига, и зелю.

Активен Звездоброец

• Just Member
  • Коментари: 1064
    • Профил
« Отговор #4021 -: Декември 30, 2025, 22:49:45 »
нищо не смърди. прехванали са ги отдалеко и са ги сваляли на порции. ето снимка:

Да, според официалната информация са свалили 49 над Брянска област, 1 над Смоленска, и 41 над Новгородска области. Не ми е ясно дали са ги пускали на групи, или на една голяма група всичките, и след това са ги сваляли постепенно.

Активен Дърт Вейдър

• Just Member
  • Коментари: 1086
    • Профил
« Отговор #4022 -: Декември 30, 2025, 23:04:01 »
Командния ядрен център. Там е червеното копче.
Е то така се "сваля" команден център ... с 91 дрона ... хехехехе

П.П. Освен ако няма "слабо място" ... като например вентилационна шахта дето няма защита от йонно оръдие ...  :t0174:
"Върви бавно, говори учтиво и носи дебела тояга със себе си."
[по Teddy Roosevelt]

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 12241
    • Профил
« Отговор #4023 -: Декември 30, 2025, 23:14:42 »
Ми и аз се чудя що са ги пускали тия дронове, съвсем са изтрещели. Както самите укри казват, тия зорлем се навират да им отговарят руснаците. Предлагат Кремъл да даде орден на зеленото.
Не можеш да проумееш глупостта.

Активен Giuseppe

• Just Member
  • Коментари: 11987
    • Профил
« Отговор #4024 -: Декември 30, 2025, 23:18:55 »
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Активен Giuseppe

• Just Member
  • Коментари: 11987
    • Профил
« Отговор #4025 -: Декември 31, 2025, 13:07:04 »
Много ми хареса коментар в Гласове - " накратко - ЦРУ отказа да коментира"!
Мирише ми на тукъщен юзър, я си признавайте. ;)
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 27938
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
« Отговор #4026 -: Днес в 14:22:39 »
Quote (selected)
"Ню Йорк таймс": Зеленски няма да получи гаранциите за сигурност, които очаква от Тръмп
...
На 1 януари руското Министерство на отбраната съобщи, че проверка на навигационната система на един от свалените дронове е показала, че крайната цел на дроновете е бил обект на територията на резиденцията на Путин. Русия е предала декриптирани данни за маршрута и контролера на дрона на представител на офиса на военния аташе в посолството на САЩ в Москва.
https://glasove.com/komentari/nyu-york-tayms-zelenski-nyama-da-poluchi-garantsiite-za-sigurnost-koito-ochakva-ot-tramp
Голяма грешка на РФ.
Само за единия ПР да провалят години работа.
Сега ЦРУ ще разбере че кодовете му са пробити и ще ги смени.
По време на ВСВ след придобиване кодовете на "Енигма", обединеното англоамериканско управление ед опуснало няколко кораба да бъдат потопени барабар с екипаж и товари само да не се разкрие че са овладели немските секрети.
П.П. Мое лично мнение.
По време на война, цивилизационен сблъсък.... Путин, Зеленски, семействата им, резиденциите или вилите във Флорида са точно толкова легитимни цели колкото и прошляка в окопа на фронта.
Другото е лицемерие.
Все ми се ще да си мисля че е западен недъг, но явно е пробил и в източноправославните канони.
ЕС е вреден за вашето здраве!

Неактивен дедо Барми

• Just Member
  • Коментари: 1965
    • Профил
« Отговор #4027 -: Днес в 14:56:39 »

"... Чорбаджи Мичо Бейзадето беше стар, нисък и чернолик човечец, облечен в шалвари и сукнена салтамарка. Както своите връстници, той беше малообразован и с ограничено развитие, но животът и многото изпитания го бяха направили опитен и разсъдлив. Черните му живи и подвижни очи блещяха умно на сухото му лице, набраздено с дълбоки бръчки. Една странност, която го направи пословичен между съгражданите му, беше крайното му пристрастие към политиката н непоколебимото му убеждение в скорото падане на Турция. Естествено, той беше русолюбец до nec plus ultra, до фанатизъм, до смешност. Всички помнят как той се разсърди на един изпит, когато един ученик каза, че Русия била победена на Севастопол.
        - Грешка имаш, синко, Русия, не може да се победи; ти да си вземеш парите от даскала, който те е учил - каза му чорбаджи Мичо ядосан.
        Но понеже учителят още там, с историята в ръце, доказа, че Русия била бита в Кримската война, Мичо се развика, че неговата история лъже, и понеже беше настоятел училищен, той не допусна да бъде условен учителят занапред.

Боже... Божеее... колко мъка има по тая земя... и колко малко му трябва на човек за да е щастлив...
[Партия торжественно провозглашает: нынешнее поколение советских людей будет жить при коммунизме! Без Сталина в Мавзолее] Открытие XXII съезда КПСС // «Правда», 19 октября 1961

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8563
    • Профил
« Отговор #4028 -: Днес в 15:33:40 »
Абе слаба е тая Русия. Все я бият и колкото по я бият, толкова по-голяма става  :smokin:
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Неактивен Фют

• Just Member
  • Коментари: 3381
  • No complain no explain
    • Профил
« Отговор #4029 -: Днес в 15:55:53 »
Quote (selected)
Голяма грешка на РФ.
Само за единия ПР да провалят години работа.
Сега ЦРУ ще разбере че кодовете му са пробити и ще ги смени.

Бъркаш  :t2618:. Дронът не е шифровална машина, a обикновен контроллер с антена за данните на местоположението, и работи по зададена програма, координати за полета в паметта  се сравняват по време на полета с местоположението, което получават от спътник/ GPS, Starlink /. Кодовете  отдавна са известни и  това се знае и от двете страни.
Има съмнения/инш Аллах/, че операцията е проведена без Тръмп да знае и целта на мероприятието е да се види официалната му реакция.

Неактивен onzi

• Just Member
  • Коментари: 8124
    • Профил
« Отговор #4030 -: Днес в 17:11:22 »
ами ако стърчат едни лондонски уши оттам, като нищо може тръмполината да не е знаела.