Абе, отворения, Соловьов е журналист и не е приближен до Путин, Фьодоров е близък приятел на наркомана и министър на непомнякаквобешетам. Нерде Ямбол, нерде Стамбул.......
Ти верно ли си толкова глупав, или просто спамиш.
Кайле, моме, по една случайност преди 43 години се запознах със Соловьов, за протокола:
1) той е металург по образование
2) беше изпратен в ИМЭМО АН СССР да пише дисертация по икономически въпроси за трансфера на технологии на японски технологии в неговата област, поради тази причина се числяхме в един и същи отдел и общувахме, понякога активно, даже имахме един и същи научен ръководител - по-късно шеф на Morgan Stanley Russia и прочие структури....;
3) той е евреин, активист на руския еврейски комитет (не знам как му викат, като нашата ОЕБ) не го крие, заявява го открито;
4) мисля, че има и италианско гражданство със значителни имоти в тази прекрасна страна, нищо лошо, в момента секвестирани след 2022 г.
5) той е рицар на плаща и кинжала, дълбоко законспириран като Влад Познер и Фил Донахю, изпълнява определена дългосрочна задача, засега успешно.
Толкоз, твай!
Аз също го следя почти ежедневно, сплошная пропаганда, но е интересно да се чете между редовете, има какво да се научи, от него и от събеседниците му.