Вкарването на омразния Станишев на избираемо място
Все пак си мисля, че е твърде рано за подобни изявления. Много неща могат да се объркат. Мен специално ме притеснява неприязънта, която храни към него почти всичко живо извън партийните членове. Той и сред последните няма много фенове (само, ако може да не отпочваме пак темата за номинациите по конференциите. Той е предлаган там, а не в ппо-тата!), но там проблемът може да се реши с преференции. Колкото и да подскачате, трябва да гледате истината в очите - Станишев е крайно непопулярно лице сред родния електорат и доказателства за това, колкото искаш. Освен това ще ми бъде безкрайно интересно да го наблюдавам в предизборните обиколки. Позволявам си да предположа, че няма да участва в такива като ще се оправдае с международни ангажименти. Някакси не си го представям лице в лице със структурите на БСП. Повече от 6 години не се е мяркал там и едва ли е настроен да отговоря на куп въпроси.
Асол, потънахте в политически сметки и прогнози, от които Нинова винаги излиза цяла и блестяща
всъщност, за нас по-малко информираните, са ясни житейските правила/което ги прави и политически/
1. не забъркваш голямата каша, да изключиш от листата председателя на ПЕС
2. не настройваш половината партия срещу себе си
3. когато орган на партията се опитва да поправи кашата ти, не си измиваш ръцете,като Пилат Понтийски
4. никога не правиш горното един месец преди избори
това е положението, всичко друго са думи на вятъра