За грешка -- да, изключен е. За недоразумение -- не, не е.
-Това не го разбрах, вероятно съм глупав. Може и по-глупав от нормалното. Само се сещам, че имаше някакво пререкание заради нещо си по повод на едно грозно изпущане и коментари зад гърба на една уважавана форумка и пр. и пр. в оттатъка и реплики тъдява. Но това не бе политика и не разбирам къде има основания за "обида" на подобна почва.
Лилито - и то хукна, бъзната заради нещо си. Някой казал нещо, разбрано-недоразбрано, но какво от това? - Не съм навит да си правя труд, та да дъФча старите пантофи на когото и да е било. Общо взето - незрелите и прибързаните реакции е хубаво да се сритат настрана... В спокойствието се гнезди Силата!!!
Навремето бях завъди доста врагове, освен смъртните - фичонелите, та в началните година, две, тези ми отвориха даже тема-плювалник. Какви ли идиотщини не се срещаха там. Пък и една (уж) фенка надмина всички по мерзост и глупост, само защото бе от нежният пол, се спаси от директно възмездие. Но бях принуден да взема други, по-сериозни мерки... Така, че това тук - с мед да се мажем един друг! Няма основания за оплакване, може би следва да не се прекалява в усърдието да се "победи" опонета.
Мисля си също, че действително Кайли е обект на прекалено, подчертано "внимание", в някои случаи. Липсата на информации или само чуто-недочуто от лъжливите медии и пропагандата, не е достатъчно основание та да се произнасят "присъди" и да се остроумничи без мяра. Действителността е безкрайно голяма, разнообразна, непозната и т.н. и не можем да се осмеляваме да твърдим, че всичко знаем (човечеството) и още по-малко, че всичко което се мадахерца около нас е святата истина изръсена от ръкавите на Бога върху 3D-полупразните ни междуушия...
Накратко, след много думи и липсващ смисъл, нека уважаемите Minderbinder и Лилито, да се поуспокоят и ако все пак искат тайничко, да прескочат камъчето на самолюбието и пак да ни радват, даже малко дразнят с праведна упоритост - все неща които и останалите тук чувстват и правят. Повече или по-малко.
До скоро!!!