Писах го доста пъти - отново, за кой ли път, Суверените се държат в неведение за интригите на политгюбрето.
Пресата, която толкове сe бие в гърдите как ни уведомявала за всичко, отново нищо не казва - освен лъжи и някакви делириуми на някакви пишман-експерти.
Политгюбрето също дъни примитивна пропаганда и мели на своя нищонезначещ език.
Примерно - Британия се засилила да излиза. Хубаво - в края на краищата това си е нейна работа.
И цялото евро-политгюбре, всичката европейска преса (говорим за страните, все още членуващи в тоз ЕС) колко години наред намилат едно и също - колко лошо щяло било да стане в Британия.
А, бе, аланкооооооооооолу! :animated-smileys-stargate-015
Какво ни интересува нас Британия - нас, нали уж сме Европейци, трябва да ни интересува на първо място тоз ЕС.
Поне аз досега никъде не съм видял някой нещо да каже какво ще стане в тоз ЕС при Изход на Британия.
Ще се спихне ли Съюзът, ще стане по-лошо или ще настъпи След-Комунистическо-Общество...
И какво се получава - банална и долнопробна пропаганда - как Врагът (тук ясно го обозначиха като Британия) щял да я вапца, но (отново повтарям!) - никой нищо не казва какво ще стане в тоз ЕС.
Вярно, ние си казваме едно-друго, вкл. и Ази, но това са някакви умозрения, които почиват на мижави знания.
А такива знания, поне по дефиниция, би следвало да има баш-европейското политгюбре, което уж затова е избрано/назначено. И след туй ми викате, че не съм прав да говоря, че в органите на тоз ЕС се е изсипал еволюционният брак на страните, членуващи в него.
А знаещите (вж предното изречение - за дефиницията!) като кажат - пресата незабавно да ни уведоми.
Пък то им вижте на всички СМИ "Горещите" - ми такова убийствено текущо дребнотемие, което няма никакво значение за 99.9999999999999999% от аудиторията.