И само аз ли не виждам КАК ТОЧНО Лондон ще намали едностранно дължимата неустойка от 39 на 9 милиарда паунда и ще продължи да се надява да излезе със сделка?! :crazy-2239:
Нали се посочиха хиляди дописки от РобПрес, че докато членувала в тоз ЕС, Британия била безкрайно щедър благодетел
давайки на тоз ЕС
трилиони лири повече, отколкото била получила от същия тоз ЕС!?
Което, според мен, е единственият път в нейната история Британия да се мине и да даде някому нещо, защото наистина не е известен такъв прецедент...
Още когато се заговори за Изхода го поставих този въпрос - Британия ли ще връща на тоз ЕС или (ако е вярно горното!) ЕС ще връща на Британия...
-----
И друго!
Продъниха ни ушите как Британия щяла била да бъде принудена да охранява границата си с Ейре!?
Пита се в задачата,защото никъде досега не съм срещал, а тоз ЕС (Ейре) ще охранява ли границата на ЕС (Ейре) с Британия или не!?
Защото, според дописките,
само Британия щяла да охранява границата. Това го извличаме от факта, че никъде не се споменава дали ЕС ще охранява същата граница.
----
И трето!
Пак за тая пуста граница... Защо трябва да се охранява и срещу кого трябва да се охранява, след като РобПрес ни подлуди как не трябвало да пречим на разни пътешественици от другия край на света безпроблемно да нахлуват в тоз ЕС!?
Защо трябва да се изгражда нова линия Мажино между Ейре и Британия и да не се допуска минаването на граждани на ЕС в Британия и на Британци в тоз ЕС, а нашественици от цял свят на тумби на тумби, по море, въздух и суша да нахлуват
безпрепятствено в тоз ЕС!?
Понеже след евентуален Изход в Британия щяло било да настъпят глад, жажда, чума и мор, то би следвало Ние - Гордите Европейци, да оставим възможност клетите британците да идват в тоз ЕС когато им скимне...
и т.н.