Да припомним казаното през 1973 година!
"Не ти трябва да гледаш филми на ужасите. Гледай новините!"
----------
Още в началото на истерията, преди положението на набъбне, някъде в края на февруари - началото на март, известих целокупното Човечеството, низпославайки следното всеобхватно и лаконично Откровение за безумно простия, затова и безотказен механизъм на това активно мероприятие...
1) Пропагандата атакува целокупното Човечество в най-уязвимата му точка - Инстинкт № 1 - инстинктът за самосъхранение, създавайки паника и възбуждайки атавистичен страх чрез раздухване на истерия.
2) Пропагандата поставя пред вече шашардисаното по т.1 Човечество НЕИЗПЪЛНИМАТА задача - да не се допусне НИТО ЕДИН смъртен случай от корона за сезон 2020.
3) Широките народни маси по цял свят, в резултат на т.1 и т.2, са ЕДИНОДУШНИ и РЕШИТЕЛНИ и заставят властите да действат отчаяно и незабавно.
4) властите по цял свят, за успокояване на масите по т.1, за постигане на невъзможното по т.2 и в резултат на натиска по т.3, започват да действат хаотично, панически и неразумно, натоварвайки здравната система.
Властите просто нямат друг изход - те са в цугцванг и цайтнот ЕДНОВРЕМЕННО. Всяко забавяне ще ги насмете и са изправени пред заплахата да бъдат вкарани в затвора за БЕЗДЕЙСТВИЕ.
5) здравните системи по цял свят се огъват и задъхват както поради натоварването, така и заради бързината при решаване на невъзможната свръхцел по т. 2, заставяни от властите по т.4, и действат прибързано, лутайки се и люшкайки се в необходимите мерки и лечение. Здравните системи, също както властите, са поставени в цугцванг и цайтнот ЕДНОВРЕМЕННО.
и т.н. до постигане на целта :m0941:
--------
Извод: само това да бях направил в своя живот - пак щеше да е достатъчно. Уви, Човечеството не ме послуша и не ме разбра...
Лозунг: четете Ганий! :yes-1289:
-----------
ЕДИНСТВЕНО Лукашенко, може да има и други, извърши чудеса и не се включи във всеобщата истерия.
Вече спусках едно видео, където той, с известно закъснение, но вероятно прочел горното ми Откровение, тегли една майна на всички истерици, паникьори и пораженци по света...