В България не само, че няма леви партии, но за съжаление няма и центристки такива.
това е пореден твой идиотизъм. кой бе, енгелсе, кой пречи на едни истински леви хора да си направят истинска лява партия? м?
иначе буч дига палче. щото и той толкоз разбира
onzi,
Вярно е, че не разбирам много от партии. Никога не съм бил партиец, та затова. От книжките не може да се разбере. Както и ако не си мафиот не можеш да разбереш как действа мафията. Що ли направих такова сравнение? ;D
Ти като си разбирач, не ти ли ясно, че без пари (външни) партия не може да вирее. Как да се появи "лява" партия? Дори на болшевиците им дават $ йоркските банкери, а и с банкови обири си помагат. Та дори "великия" Ленин, има май само година
работа (като адвокат). Да не би от партиен членски внос си живее във Швейцария преди "влака" за Швеция?
Дори на Ботев местните чорбаджии му дават пари (стипендия) да ходи да се учи по Влашко и Русия (да им се махне от главата). Да не мъти главата на калоферци. С леви и революционни идей.
Кой ви направи ГЕРБ? Германска фондация! С парички. БСП - то ако съществува е и заради чевени барони.
В момента няма интерес в банкерството към лява партия. А там са парите. Има интерес към разделяне на бачкаторите - това BLM, малцинства от всякакъв сорт и т.н.
На "другарите" преди девети на им ли пращат валутка от GB, а и от СССР, за да са революционери (леви)?
Сега прочетох, че си ме споменал, защото сега видях, че имам игнорирани. Чудя се как да ви махна от този списък. Нямам нищо против да пишете за мен каквото ви дойде на акъла. Free country! Freedom of speech! First amendment! Да, да...
:t2412:
Бъдете здрави!