Не БСП а безпартийната Елена Йончева, като част от разкритията доведоха до "привличането". Йончева е имала повече от добри и има добри отношения със Сатанишев.
А ти откъде си мислиш, че Елена Йончева има информация за разкритията си!? И имаш ли представа какъв поток от "гербави изстъпления" вървят по всякакви канали към партийната централа!?
Апропо, утре съм застъпник на Нинова. И, Калине, в София изобщо няма 8 000 членове на БСП, да не говорим какво е положението в цялата страна. Беше направен добър опит да се актуализират списъците и затова е опозоционният рев. Щото ще стане видно с просто око, че БСП няма толкова хора в София, колкото уж са избрали Паргов последния път, например. Той затова едва смогва да си върти задника, белким не сбърка. А сбърка и ще има възможност да го види на живо. Ще се види и какво точно е герговото реално положение в Пловдив. Между другото част от опозиционните ортаци вече са с гръб към заверата и вдигнато краче за завой
За Хасково само уточних, че не БСП като партия, а безпартийната Елена Йончева направи разкритията. Откъде си е взела данните не знам, но ако е от БСП ми е доста чудно, защо другарите толкова време са затаявали такива неща.
Изявлението за "
малко под 8000" членове на БСП в София е на др. Паргов, председател на Столичната организация. Ако някой твърди, че др. Паргов лъже, може да даде и своя версия за бройката. :image008:
Всъщност, дори и в нощта преди Избора, общият брой членовете на Партията остава дълбока тайна. Не е тайна само хватката с мъртвите души.
Застъпничество за др. Нинова не е лоша идея. Тя еднолично вкарва в и изкарва от листите, та ако успее утре, може да има келепир. Е, който и от двамата кандидати да спечели, БСП вече е изгубила.