Слушал съм го как се изказва лицето Пеевски и... никак не мога да си представя, че притежава талант да върти сложни схеми.
Напротив! Върти ги!
И аз мисля, че ги върти – просто нема начин при тоа БАЩА и таа МАЙКА. Явно му е заложено по рождение.
Познавам лично
Славчо Пеевски – бивш съученик на мой доста близък колега, който един ден – след тежка работа сутринта – ме беше завел да обядваме в една кръчма недалеч от Външно. А по–късно ми довери, че е искал нарочно да ме запознае със Славчо.
И се появи самият Славчо. На външност – нищо особено – не беше дебел. Но в момента, в който си отвори устата, пролича някакво високомерие. И преди аз даже да понеча да реагирам, моят колега /който ме познава много добре! :D/ му скръцна със зъби. Така Славчо ме прие и се отпусна.
Изключително интелигентен и с прекрасно чувство за хумор!!! От дума на дума, двамата стигнаха до Ирена, ТОТО–то, гърка и парите, които са се леели, но точно когато стигнаха до най–интересното, аз трябваше да си тръгна, щото бях поела друг ангажимент.
Ще се пукна от яд, че не можах да остана до края. Но – така или иначе – тук не мога да кажа повече нито една дума ...