възроптах се без да скачам зголи гърди срещу неправдата, а постъпвайки по традиционния за мен начин.
Съопщих на неколко приятели, които беха организирани од учебните си заведения и засилени на спонтанно шествие фпоткрепа на тая простотия, че са идиоти, те ми съопщиха че не съм патриот, аз им съопщих, че таа простотия нема нищо опщо с патриотизма, после малко се скарахме, после сменихме темата и си изкарахме ноо добре.
Фактът е, че дебилните спонтанни шествия беха ф неделя, а аз бех излезъл за цигари. Тогава живеех до английското. Излизам аз за цигари, насочвам се към "Стадион", обаче не мога да пресека, щото на Попа минава дебилно спонтанно шествие. Изчаках скандиращите разни глупости да се разкарат, пресекох, флизам ф ресторанта, а онеа вътре викат неаме цигари. Излизам и тръгвам нагоре по Графа към Драган Цанкоф ф посока Под липите и евентуално Тенекиите. Фпод липите цигари нема, разгеле ф Тенекиите имаше, зех си и се връщам по същия път. На канала обаче фащам спонтанното шествие од по-рано да се движи фобратна посока и пак треаше да ги чакам да се разкарат...
Ноо се нервирах тоа ден, но од друга страна теа изпитания ме напраиха по-добър човек.