Може да свършва, както си иска, буратино, това не пречи човек да обмисля всички варианти. Не можеш вечно да си на принципа да не мислиш това или онова, щото обичайно не свършвало добре.
По тая логика и мисленето за неоконите сигурно ще свърши зле, затова дай да мислим добро за тях и само добро за кирчо, кокорчо, делянчо и пр.
Нападнала ни е глутница паразити, а ние сме толкова зелени и извисени, че даже въшките не трепем, ами им предлагаме храна, защото имат право да живеят и процъфтяват.
Въртим се в кръг като омагьосани, вместо да почнем да претегляме различни идеи, колкото и да са смахнати.
Слушах преди малко Лари Джонсън, който за сетен път, но сега и го доразви, каза, че евреите искрено вярват, че живеят в последните времена и ще им слиза месията, оттам им идва цялата лудост. На религиозна основа е, и от други места знам, че са много религиозни, има огромно количество народ там, които нито работят, нито правят нещо друго, ми седят по цял ден и си четат свещените книги.
Аз пък искрено вярвам, че реалността не е една, както ни се струва, и че живеем в Апокалипсиса, по време на който се разделя зърното от плявата и зърното отива в една реалност, а плявата отива в друга, та след 20-30 години даже и няма да си спомняме един за друг. Ама за теб тая мисъл е кощунствена, няма как да има зърно и плява, всичко е едно..
В момента слушам пък проф. Джефри Сакс, който изригна по повод САЩ, да сме по темата. След като оплю управляващите, сподели, че нищо не работи в САЩ. Всеки път, като се връща вкъщи, аеропортите не работят, това счупено, онова прецакано. Инфраструктурата се скапва. Ескалаторите не работят, влаковете един ден не работят, на другия ден 9 часа влакът не тръгва, щото електричеството спряло. Два дена бил на път, само за да се прибере.