А, че има противоречия в мнението - тва ясно, но друг ми бе пойнта - ако аз съм съгласен с повечето от написаното - десен човек ли съм, след като автора се определя като такъв?
И обратно - автора лявоориентиран ли е по същество, след като пък аз се определям като такъв и имаме доста общи виждания?
И накрая - понеже дребните все искат да се прегърнат с някого, че да изглеждат по важни, не е ли време Радан да се прегърне с Корнелия, че да свършат едно полезно нещо за мамковината - изриване на ловките тъпанари!
Химера, може би, но едните, дето се барат за десни, ще трябва да преодолеят егото си на "антикомунисти", отделен въпрос е колко са такива и що е то "антикомунист", а другите, левите и те ще трябва да преодолеят егото си, в името на същата цел и да подадат ръка /нека да бъде и с омерзение/ на десните.
Целта оправдава средствата!
Нали така бе според ордена на ...- знаете го, знае го и мутрата и го прилага перфектно. А на война - като на война, средства не се подбират.
Дали това си заслужава? Тва е въпросът!
И ми се щеше да зная, дали това е възможно според вас?
Това, че няма да се променим - ясно, а и никой не иска това. Но дали сме готови в името на съществуването на БГ, да създадем / по скоро да допуснем създаването/ на ляво-дясно ОФ?
Можем ли да надскочим себе си, в името на това - простаците да заемат пак мястото, което им е отредено от Господ?
Не знам, казвайте?