Никаква касация няма да има.
И никакъв ОФ няма да има.
И никакво осъзнаване на народа няма да има.
Що ли ? Щото тъй. Славейков е обяснил що.
този път съм съгласна с теб!
ето един, два примера само от вчера
снощи гледам по тв Влади Въргала в едно от юбилените предавания на Канал !
заслушам се и какво да чуя:
единственият уестърн ,който това момче било гледало през соца е "Неуловимите отмъстители"
защото други по това време у нас не били излъчвани, откъде да знае той ,че има и друго, по-добро от същия жанр
после няколко пъти изтъкна ,колко е пренебрегван тогава, защото родителите му били работници в Кремиковци, а по това време, никой не се интересувал от работниците
и последно , най важното -бил лишен тогава от Мики Маус 8)
винаги съм смятала,че сме връстници с този човек, проверих - така е
няма да коментирам твърденията, освен това с уестърните - този човек е завършил ВИТИЗ, но твърди,че не знае за излъчваните у нас уестърни , не знае, че кината бяха заливани със спагети-уестърни, с американски и даже соц такива
защо говори така, наистина ли не помни, чужди спомени ли си е присвоил, или лъже злонамерено - не знам
друг пример -днес във Фейса чета, разговор между млади мъже, които намирам за грамотни и незлонамерени
"не говори така- казва единият - може и комунист да те е оперирал
няма толкова умни комунисти - отговаря другият- не и такива, които могат да станат лекари"
даааа, това е положението
но тук идва и въпросът - БСП заяви ли някога ясно отношението си към този период?
направи ли необходимото младите ,а и не толкова ,да не бъдат в плен на пропагандата?
тези въпроси са много свързани с изборните резултати