Винаги съм говорил едно и също, макар и в различни вариации и с различни думи.
Писнало ми е и сега ще съм максимално кратък.
Само ще вметна предварително това, което също винаги съм го подчертавал - Станишев е най високо издигнатият в политическо отношение българин, благодарение на 100% ното споделяне на т.н. евроатлантически ценности.
Каквото и да означава това, а какво означава - все повече хора сами разбират на гъзъ си!
Ся по същество - този модел, със съветите си прилича на сексолог, много високо образован, изучил всички тънкости на ебнта и леещ акъл пред пъпчиви младежи с първи креватни гимнастики.
Няма лошо! Тва му е работата.За тва е учил и тва работи - съветва.
Самият той /сексологът бе/ импотент по рождение и разчитащ само на едно - че креватните новобранци никога няма да му зададат въпроса - "добре бе, я покажи сам сега...".
За разлика от креватните новобранци, стотици хиляди българи му го зададоха този въпрос. И той отговори. Много пъти. Показа си задника - единственият инструмент, с който може да прави секс.
Най накрая българите го наритаха по инструмента този пишман сексолог. Лошото, че има още доста за наритване на такива гладко говорещи, начетени / никога няма да си позволя да оскверня думата "образовани" за случая - образован може и да значи начетен, ама начетен и разбрал! какво е чел/ "сексолози" разпищолили се из пространството и дуднат ли дуднат яловите си "умнотии".
Добре!
Теориите ви ги знаем, уважаваме ги, ще се съобразим с онази част от тях, която ни е потребна, а останалото - останалото ще го изхвърлим заедно с вас.Като помия.
За да не може никога повече, или поне в обозримо бъдеще, да вредите с яловите си простотии, макар и изказани с най високопарни термини.