А не ти ли е идвало на акъла, че помията си, всъщност, ти, под "сцената", където ти е мястото? Поради липса на качества, които сцената изисква
Бачо ти Джузепе на 27 години става началник отдел. В производството. С 52-ма вчерашни почти като него, четиридесет и няколко от които -също инженери. И внедрява из цяла България, че и чать-пать навън техника, по време, когато си бил на баща си на три пръста от лайнодюзата.
Т.е, бачо ти Джузепе е бил на сцената. Още от тогава.И не е слизал от нея до края на трудовия си живот.Сетне е продължил да бъде все такъв, докато преди демокрацията става директор по еди кво си, а след нея, също директор по еди кво си, но в няколко частни фирми. Т.е. не се е мудрил около нищоправещите партийни отворковци, а е изкарвал парите си /своите и на частните фирми/ с МОЖЕНЕ. Щото е МОЖЕЛ да ПРАВИ нещо, не е лалал по събрания, стъгди и седенки и не е фърлял прах в очите на хорицата! И накрая, се е пенсионирал /съвсем наскоро БТВ/, също като мениджър. И т.н.
Съжалявам, че занимавам форума със скромната си персона, но не мога да отмина льольовци, които знаят само едно - пуешко дуене с въздухарски демонстрации на начетеност, от която самите те нямат нииикаква полза. Щото както писах преди малко - едно е да си начетен, съвсем друго е да можеш да разбираш изчетеното и да го прилагаш на практика.
Иска се освен грамотност и наличие на собствен акъл за да го направиш. Освен това и много още черти на характера - да не изброявам.
Ти, непоръбено съвършенство си един празен лаладжия - типичен комсомолец, който отвращава всичко около себе си.
Спокоен съм в това отношение - ти и за преминаване на другия тротоар не ставаш и там ще свършиш същото - ще съсипеш онова място в което се появиш. И враг от теб не може да излезе. Всъщност - нищо не може да излезе.
И ако си мислиш, че си губя времето с теб, щото си ми враг или нещо подобно - лъжеш се. Просто отвръщение. Все едно, че се докосвам до гол олюф!
И още - ако си мислиш, че аз си говоря така - ами тебе, льольо, те натири и Миряна от оттатък, щото колкото и да е отнесена от вихъра и тя те усети, че си един обикновен кариерист. Ама не толкова обикновен - ти си вреден. А си такъв, щото си от четвъртата категория на Айнщайн - неможещ, но активен.
Аз не съм Айнщайн, за мен си просто обикновен селски комплексар, подвизавал се нейде из селсъветите и хвърлял прах в очите на слепите, от което решил, че става за нещо.
Уви!
Че хвърляш прах - за теб добре, но до време.
Все по малко стават тези, които ще ти се връзват на простотиите.
И затова и ще бъдеш изхвърлен като помия. Не ти де, или не само ти, ти си никой, но ще си отидеш покрай другите от твоята категория.
Това ти писах по горе, пък що те възпали - не знам.
И още нещо - не си позволявай НИЩОЖЕСТВО, да употребяваш израза "моята партия"!
Може някой да се окаже на една ръка разстояние от теб!
Бъди здрав и не ми се лепи повече по подметките. Не ме интересуваш. Пречиш ми единствено с мястото което заемаш в постовете и се налага да скроля.
Нищо повече.